Sluiten
Bedrijven en Primair onderwijs

Sportmassage

Exameninformatie

CORONA maatregelen & examens voor professionals
LaMark heeft een aantal van haar testcenters weer geopend. Ook zijn Green Meeting Centre en Aristo weer open voor examens. 
Alle examenlocaties zijn ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Bekijk hier de actuele status per examen en eventuele aanvullende informatie.

NGS-toetsing

Per 1 september 2020 neemt het NGS de volledige toetsing voor haar rekening. Voor inschrijvingen en/of meer informatie verwijzen wij u graag naar het NGS.

W: www.ngsmassage.nl
T: (088) 73 08 501
E: administratie@ngsmassage.nl

Examen doen als het u uitkomt!

De theorie-examens worden digitaal afgenomen in één van de testcentra van Lamark. Handig, omdat u zelf de datum, het tijdstip en de locatie bepaalt. De testcentra zijn namelijk over het hele land verspreid, dus meestal kunt u examen doen in de buurt van uw woon- of werkomgeving.

  • Na aanmelding ontvangt u de dag vóór het examen een e-mail ter herinnering. Neemt u uw legitimatiebewijs mee?
  • Vragen over omboeken, annuleren of andere onderwerpen? Bekijk onze Veelgestelde vragen.

De uitslag

Bij afronding van het examen krijgt u direct een voorlopige uitslag. De definitieve uitslag ontvangt u binnen 2 weken na het examen. Bewaar deze brief goed! De uitslagbrief geeft u toegang tot het praktijkexamen van NGS.

Herexamen?

Bent u nog niet geslaagd voor één of meer vakken? Dan kunt altijd herexamen doen. Schrijf u in voor een combinatie van 2 vakken of herkans een enkel vak.

U kunt om medische redenen geen examen doen?

Vervelend, maar kan gebeuren. Stuur een mail met uw doktersverklaring naar het NGS. Deze mail moet uiterlijk 14 dagen na uw examen bij NGS binnen zijn.