Sluiten
Arts met injectie

Rekenjebeter

Eenvoudig de verpleegkundige rekenvaardigheid op niveau brengen en houden

Oefenen wanneer het uitkomt

In het kort

Wilt u dat uw medewerkers optimaal voorbereid zijn op de Toets Verpleegkundig Rekenen? Dat kan snel en gemakkelijk met de oefenvragen van Rekenjebeter. Online oefenen waar en wanneer het uitkomt. Dé beste voorbereiding op de Toets Verpleegkundig Rekenen.
Rekenjebeter
De voordelen van oefenen met Rekenjebeter
  • Op eenvoudige wijze de verpleegkundige rekenvaardigheid op niveau brengen en houden
  • Vergroot de slagingskans: online oefenen waar en wanneer dat het beste uitkomt met toegankelijke oefentoetsen in een online game
  • Voorbereiden op verschillende niveaus: direct inzicht in de vorderingen

Oefenen op eigen niveau

Oefenen met Rekenjebeter is leuk en leerzaam. Het systeem is adaptief, dus elke deelnemer krijgt oefeningen op maat. Na het beantwoorden van een opgave wordt er een inschatting gemaakt van de vaardigheden van de deelnemer en wordt de moeilijkheid van de opgaven bijgesteld. De opgaven zijn in de vorm van games, waardoor zowel goed als snel antwoorden wordt gestimuleerd. Elke deelnemer krijgt feedback over het behaalde niveau op basis van het aantal goed beantwoorde makkelijke en moeilijke vragen.

Oefenweb

Rekenjebeter is samen met Oefenweb ontwikkeld. Oefenweb is een bedrijf met een online toets- en oefenomgeving voor adaptief onderwijs.

Heeft u vragen over het gebruik van Rekenjebeter?

Wij helpen u graag verder. Vergroot het slagingspercentage met de combinatie van oefenen en examen. Rekenjebeter vormt in combinatie met de Toets Verpleegkundig Rekenen een compleet aanbod voor verpleegkundigen. U kunt ons bereiken via onze klantenservice. T (026) 352 11 11 of klantenservice@cito.nl.