SluitenSluiten
8 juli 2021

Cito succesvol van start met het Thinkwise Low-Code Platform

Nieuws
Een gesprek met Peter Dam, Enterprise Architect bij Cito
“Je moet open staan om anders te durven kijken naar softwareontwikkeling. Met Thinkwise zouden we gaan werken volgens een bepaalde structuur en uniformiteit, met daardoor een hogere productiviteit. Dat was even wennen maar omarm je deze werkwijze dan biedt Thinkwise een toolbox om snel stappen te kunnen zetten. Dat heb ik het afgelopen jaar als zeer prettig ervaren.”

In het kort

• Cito kiest voor Thinkwise Platform om toekomstbestendig softwareplatform te realiseren.
• Applicaties van Cito kunnen met low-code software snel en eenvoudig meebewegen met ontwikkelingen in het onderwijsveld.
• Keuze voor Thinkwise is gemaakt vanwege de technologische en functionele aansluiting op de wensen van Cito.

Lees in dit artikel van Thinkwise hoe de samenwerking met Cito is gestart. In januari 2022 volgt deel 2, waarin we verder ingaan op de ingebruikname van het Thinkwise Platform.
Logo Think Wise Eerder publiceerde Thinkwise dit persbericht Cito maakt strategische keuze voor toekomstbestendige software van Thinkwise. Pieta Rozema, manager IV/IT van Cito: “De samenwerking gedurende dit traject is als zeer positief ervaren. Er is een balans in de relatie en eenzelfde drive om er een succes van te maken. Met het Thinkwise Platform is Cito klaar voor de toekomst “