Sluiten
Middelbaar beroepsonderwijs en Hoger onderwijs

Collega's gezocht

Vacature Deel-projectleider Papieren Centrale Eindtoets (Procesondersteuner C)

Collega gezocht

Wil jij jouw expertise op het gebied van het toetsconstructieproces inzetten voor de Centrale Eindtoets? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Voor de afdeling Centrale Toetsen en Examens zoeken wij een

Deel-projectleider Papieren Centrale Eindtoets (Procesondersteuner C)

voor 24-32 uur per week

De unit CTE

De unit Centrale Toetsen en Examens (CTE) maakt in opdracht van het ministerie van OCW en EZ de centrale eindexamens voor het voortgezet onderwijs, de Centrale Examens voor het mbo en de Centrale Eindtoets voor het primair onderwijs (CET). Medewerkers van CTE maken samen met ervaren docenten de diverse examens en de toetsen. Na vaststelling door het College voor Toetsing en Examens (CvTE) worden deze klaargemaakt voor papieren of digitale uitlevering. Na elke afname analyseert de unit de resultaten en vergelijkt de moeilijkheidsgraad met voorgaande jaren. Cito adviseert hierna het CvTE over de normering. Naast de productie van examens en toetsen doet de unit onderzoek naar de verdere kwaliteitsverhoging en vernieuwing van de examens en toetsen. Ook ondersteunt de unit scholen met de invoering en afname van digitale examens en toetsen.

De functie

Als deel-projectleider ontwikkel je de papieren Centrale Eindtoets voor het primair onderwijs, in nauwe samenwerking met de Projectleider Centrale Eindtoets en een team medewerkers uit diverse disciplines. Als deel-projectleider PCET plan en organiseer je de activiteiten van Stichting Cito rondom de (proeftoets)afnames van de Centrale Eindtoets. Je coördineert diverse activiteiten in samenwerking met de andere (deel)projectleiders. Ook onderhoud je contacten met ketenpartners zoals CvTE en DUO.
Als procesondersteuner rapporteer je hiërarchisch aan de manager van het CTE Bedrijfsbureau. Er wordt ingezet op het standaardiseren en verbeteren van processen.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een collega met:
  • HBO-werk- en denkniveau;
  • ervaring met het coördineren en optimaliseren van lopende processen;
  • ervaring met het ontwikkelen van nieuwe processen;
  • affiniteit met toetsen in het primair onderwijs;
  • goede communicatieve vaardigheden.
Daarnaast heb je een pro-actieve houding en werk je graag samen in en met een team. Je bent kwaliteitsgericht, klantgericht en stressbestendig. Werken in een complexe en dynamische omgeving is een uitdaging die je graag aangaat.

Wat mag jij van ons vragen?

We bieden je een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap. Inschaling in schaal 9 van onze cao (max. € 3.860,- bij een fulltime dienstverband). Daarnaast word je opgenomen in het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Een goede werk-privé-balans vinden we belangrijk, dus flexibel werken behoort tot de mogelijkheden. Tot slot investeren we in goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Nog vragen?

Maaike van Groen, projectleider CET of Esther Pieters, manager Bedrijfsbureau vertellen je graag meer over deze vacature. Maaike is telefonisch te bereiken op (026) 352 14 64 en Esther op (026) 352 15 78. Ons Servicepunt weet alle ins en outs over de sollicitatieprocedure. Zij zijn bereikbaar op (026) 352 78 89 of via vacatures@cito.nl.

Wil je solliciteren?

Vul dan het sollicitatieformulier in. Het formulier vind je onderaan deze pagina.
Stuur ons je sollicitatiebrief met een recent curriculum vitae samen met het sollicitatieformulier vóór 9 januari 2022 t.a.v. het Servicepunt. Vermeld hierbij vacaturenummer 21-81.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne sollicitanten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.