Sluiten
Middelbaar beroepsonderwijs en Hoger onderwijs

Collega's gezocht

Vacature Functioneel beheerder (kantoorautomatisering)

Collega gezocht

Houd jij van stevig aanpakken en doorpakken, ruimte om continu verbeteringen door te voeren en regie te voeren op onze dienstverlening? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Voor de afdeling Informatie Voorziening en Informatie Technologie (IV/IT) zoeken wij een

Functioneel beheerder (kantoorautomatisering)

voor 36 uur per week

Welke vraag stel jij jezelf iedere dag?

Het eerste wat je merkt als je bij Cito komt werken is dat bij ons de vraag centraal staat. Voor jou is dat de vraag: Op welke wijze kan ik bijdragen aan het optimaal laten aansluiten van de Cito applicaties op de behoefte van de interne bedrijfsvoering en het primair en speciaal onderwijs?

Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor het optimaal inrichten en functioneren van de applicaties die Cito gebruikt en het samenwerken met/aansturen van de interne IT-afdeling en externe leveranciers. Op basis van onder ander monitoring data, analyse van incidenten en klachten van de gebruikers, stel je proactief verbetervoorstellen op en zorg je ervoor dat deze op de change- of projecten roadmap komen.

Je hebt de vaardigheid om keten brede samenwerking te stimuleren en processen die daarvoor nodig zijn te verbeteren en te bewaken. Daarbij heb je een goed beeld van het gebruik van onze Microsoft 365 applicaties in de praktijk en je bent klant- en oplossingsgericht.

Je hebt de passie om te blijven leren, je nieuwe technologieën eigen te maken en jezelf continu te ontwikkelen. Je vindt het leuk om kennis te delen met collega’s, klanten en vakgenoten. Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer waar de aandacht voor de klant en voor de medewerker centraal staan.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een functioneel beheerder die stevig in zijn schoenen staat, de kantoorautomatiseringsprocessen begrijpt en kan schakelen tussen business wensen en ICT.
Samen met jouw collega Functioneel beheerders en Technisch beheerders draag je zorg voor de bruikbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid van de applicaties die Cito gebruikt en zelf ontwikkelt. De Functioneel Beheerders binnen Cito zijn generalisten met één of meerdere specialismes binnen de domeinen Finance, HRM, Klant & Markt of Kantoorautomatisering.
Gezien de samenstelling van het huidige team zal Kantoorautomatisering jouw primaire aandachtsgebied zijn. Je hebt daarom een gedegen kennis van de Microsoft 365 producten en aanverwante KA-producten en je bent in staat om daarvan een vertaling te maken naar bruikbaarheid binnen Cito.

Daarnaast vragen we van je dat jij het volgende met je meebrengt:
  • een afgeronde HBO-/WO opleiding met een sterke ICT-component;
  • certificering op gebied van BiSL en kennis van de ITIL-standaarden;
  • kennis en ervaring met aansturen van ICT en leveranciers;
  • ervaring met het analyseren en prioriteren van klantwensen;
  • brede ervaring als functioneel beheerder (minimaal 5 jaar);
  • ervaring met het beheren van meerdere applicaties en koppelingen.

Wat mag jij van ons vragen?

Een afwisselende functie waarin jij Cito helpt bij het blijvend verbeteren van applicaties in het hart van onze organisatie. Bovendien heeft jouw werk effect op het leven van mensen. Cito is immers dé specialist op het gebied van goed en eerlijk toetsen en het objectief meten van mogelijkheden en talenten. Wij volgen de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en competenties. Daarmee ondersteunen we leraren, ouders en werkgevers. En helpen we leerlingen en professionals het beste uit zichzelf te halen en richting te geven aan hun toekomst. Complex? Ja, regelmatig. Saai? Nooit!

We bieden je een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. Daarnaast word je opgenomen in het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Een goede werk-privé-balans vinden we belangrijk, dus flexibel werken behoort tot de mogelijkheden. Tot slot investeren we in goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Nog vragen?

Willem van der Tak, hoofd Infrastructuur Ontwikkeling & Technisch Beheer, vertelt je graag meer over deze vacature. Hij is te bereiken op (026) 352 13 78. Ons Servicepunt weet alle ins en outs over de sollicitatieprocedure. Zij zijn bereikbaar op (026) 352 78 89 of via vacatures@cito.nl.

Wil je solliciteren?

Vul dan het sollicitatieformulier in. Het formulier vind je onderaan deze pagina.
Stuur ons vóór 25 januari 2022 je sollicitatiebrief met een recent curriculum vitae samen met het sollicitatieformulier t.a.v. Servicepunt. Vermeld hierbij vacaturenummer 22-01.