Sluiten
Middelbaar beroepsonderwijs en Hoger onderwijs

Collega's gezocht

Vacature Functioneel beheerder

Collega gezocht

Houd jij van stevig aanpakken en doorpakken, ruimte om continu verbeteringen door te voeren en regie te voeren op onze dienstverlening? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Voor de afdeling Informatie Voorziening en Informatie Technologie (IV/IT) zoeken wij een

Functioneel beheerder

voor 36 uur per week

Welke vraag stel jij jezelf iedere dag?

Het eerste wat je merkt als je bij Cito komt werken is dat bij ons de vraag centraal staat. Voor jou is dat de vraag: Op welke wijze kan ik bijdragen aan het optimaal laten aansluiten van de Cito applicaties op de behoefte van het primair en speciaal onderwijs?

Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor het optimaal inrichten en functioneren van de Cito applicaties en het samenwerken met/aansturen van de interne IT-afdeling en externe leveranciers. Op basis van onder ander monitoring data, analyse van incidenten en klachten van de gebruikers, stel je proactief verbetervoorstellen op die je samen met de product owner prioriteert.

Je hebt de vaardigheid om keten brede samenwerking te stimuleren, processen die daarvoor nodig zijn te verbeteren en te bewaken. Daarbij heb je een goed beeld van het gebruik van onze applicatie in de praktijk en je bent klantgericht en oplossingsgericht.

Je hebt de passie om te blijven leren, je nieuwe technologieën eigen te maken en jezelf continu te ontwikkelen. Je vindt het leuk om kennis te delen met collega’s, klanten en vakgenoten. Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer waar de aandacht voor de klant en voor de medewerker centraal staan.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een functioneel beheerder die stevig in zijn schoenen staat, onderwijsprocessen begrijpt en kan schakelen tussen scholen, business wensen en ICT.
Daarnaast vragen we van je dat jij het volgende met je meebrengt:
  • een afgeronde HBO-/WO opleiding met een sterke ICT-component;
  • certificering op gebied van BiSL en kennis van de ITIL-standaarden;
  • ervaring met het (primair) onderwijs en werkervaring in de onderwijssector;
  • kennis en ervaring met aansturen van ICT en leveranciers;
  • ervaring met het analyseren en prioriteren van klantwensen;
  • brede ervaring als functioneel beheerder (minimaal 5 jaar);
  • ervaring met het beheren van meerdere applicaties en koppelingen.
Je bent echt een schakel tussen de business en IT, bent verantwoordelijk voor verschillende applicaties die van belang zijn voor onze leerling volg systemen, onder andere voor het nieuwe Leerling in Beeld dat in september wordt gelanceerd. Je bent proactief, denkt in oplossingen en bent dienstverlenend.

Wat mag jij van ons vragen?

Een afwisselende functie waarin jij Cito helpt bij het blijvend verbeteren van applicaties in het hart van onze organisatie. Bovendien heeft jouw werk effect op het leven van mensen. Cito is immers dé specialist op het gebied van goed en eerlijk toetsen en het objectief meten van mogelijkheden en talenten. Wij volgen de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en competenties. Daarmee ondersteunen we leraren, ouders en werkgevers. En helpen we leerlingen en professionals het beste uit zichzelf te halen en richting te geven aan hun toekomst. Complex? Ja, regelmatig. Saai? Nooit!

We bieden je een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. Daarnaast word je opgenomen in het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Een goede werk-privé-balans vinden we belangrijk, dus flexibel werken behoort tot de mogelijkheden. Tot slot investeren we in goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Nog vragen?

Maartje Hilte, Business manager Uitgeverij PO/VO a.i. vertelt je graag meer over deze vacature. Zij is te bereiken op (026) 352 19 91. Ons Servicepunt weet alle ins en outs over de sollicitatieprocedure. Zij zijn bereikbaar op (026) 352 78 89 of via hrm-info@cito.nl.

Wil je solliciteren?

Vul dan het sollicitatieformulier in. Het formulier vind je onderaan deze pagina.
Stuur ons vóór 5 augustus 2021 je sollicitatiebrief met een recent curriculum vitae samen met het sollicitatieformulier t.a.v. Nanette Tollenaar. Vermeld hierbij vacaturenummer 21-44.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne sollicitanten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.