Sluiten
Middelbaar beroepsonderwijs en Hoger onderwijs

Collega's gezocht

Vacature ICT-Beheerder met specialisatie Azure & Cloud Beheer

Collega gezocht

Krijg jij een kick van nieuwe technologieën als Azure-infrastructuren en Cloud-concepten ? Ben jij de specialist die dat in de dagelijkse praktijk kan beheren en verbeteren en zorg jij ervoor dat onze gebruikers snel, veilig en betrouwbaar met onze data en systemen kunnen werken? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Voor de afdeling Informatie Voorziening en Informatie Technologie (IV/IT) zoeken wij een

ICT-Beheerder met specialisatie Azure & Cloud Beheer

voor 36 uur per week

Welke vraag stel jij jezelf iedere dag?

Als ICT-beheerder ben jij iedere dag bezig met het beheren en verbeteren van onze hybride ICT-infrastructuur en de bijbehorende databases, servers, processen en applicaties. Vraagstukken die jou van nature bezighouden zijn o.a. “Kan het beheer beter?” en “Is de beveiliging in orde?”.
Jij zorgt voor een betrouwbare en veilige ICT-infrastructuur waarbij je knelpunten in beheer en processen vertaalt naar oplossingen.
Dit doe je niet alleen maar met een team van 16 ICT-beheerders met specialisaties in Servicedesk, Database & Server Beheer, Werkplekbeheer, Netwerkbeheer en (Technisch) Applicatie Beheer.

Het eerste wat je merkt als je bij Cito komt werken is een diversiteit aan infrastructuren omdat we zowel een kantooromgeving beheren alsook diverse ontwikkelomgevingen met eigen OTAP-infrastructuren die zowel lokaal als in MS Azure cloud draaien. De komende jaren zullen in het teken staan van een verdere migratie naar Azure en cloud-based ICT-diensten en -oplossingen.

Het werk is divers te noemen omdat je het ene moment verbeteringen doorvoert in de bestaande infrastructuur, je het andere moment werkt aan het oplossen van incidenten of je rapporteert over de performance van de infrastructuur. Jij zorgt ervoor dat het beheer gestructureerd en in afstemming met IV/IT Ontwikkelteams en de opdrachtgever gebeurt. Je bent dan ook een teamplayer en je kunt technische informatie in begrijpelijk taal overbrengen.

Je stelt documentatie op, houdt de vervangingstermijn in de gaten van de hardware en software die onder jouw verantwoordelijkheid valt en je zorgt uiteraard voor het up-to-date zijn van firmware, operating systems en beheertooling. Jij doet dan ook tijdig voorstellen voor de verbetering en/of vervanging van hardware, software en netwerkinrichting.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een ICT-beheerder die begrijpt hoe je een hybride infrastructuur beheert en verbetert. Dankzij jouw analytische blik spoor je problemen snel op en herken je tijdig knelpunten en trends in performance en dergelijke. Je bent nieuwsgierig naar nieuwe technologieën, en je maakt ze je snel eigen om ze in je werk toe te passen. Dat je voor deze functie aantoonbare actuele kennis en ervaring hebt op het gebied van MS Azure & Cloud spreekt voor zich.

Daarnaast vragen we van je dat jij:

  • hbo-werk- en denkniveau hebt en aantoonbare kennis en/of ervaring hebt op één of meer van de gevraagde specialismen;
  • bekend bent met de ITIL-principes van incident- en change management;
  • beschikbaar ben voor consignatiediensten;
  • zowel zelfstandig als effectief kunt samenwerken.

Wat mag jij van ons vragen?

Een functie waarin je echt kunt helpen bij beheer en het continu verbeteren van de ICT-infrastructuur, waardoor onze interne- en externe klanten efficiënter hun werk kunnen doen.
Een werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief, ontwikkeling en verantwoordelijkheid.
Complex, uitdagend en divers? Ja, zeker!
Jouw werk heeft effect op het leven van mensen. Cito is immers dé specialist op het gebied van goed en eerlijk toetsen en het objectief meten van mogelijkheden en talenten. Wij volgen de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en competenties. Daarmee ondersteunen we leraren, ouders en werkgevers. En helpen we leerlingen en professionals het beste uit zichzelf te halen en richting te geven aan hun toekomst.

We bieden je een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. Daarnaast word je opgenomen in het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Een goede werk-privé-balans vinden we belangrijk, dus flexibel werken behoort tot de mogelijkheden. Tot slot investeren we in goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Nog vragen?

Willem van der Tak, hoofd Infrastructuur Ontwikkeling & Technisch Beheer, vertelt je graag meer over deze vacature. Hij is te bereiken op (026) 352 13 78. Nanette Tollenaar, hoofd HR-administratie, weet alle ins en outs over de sollicitatieprocedure. Je kunt haar bereiken op (026) 352 11 59.

Wil je solliciteren?

Vul dan het sollicitatieformulier in. Stuur ons z.s.m. je motivatie en cv samen met het sollicitatieformulier en vermeld hierbij vacaturenummer 20-11.