Sluiten
Middelbaar beroepsonderwijs en Hoger onderwijs

Collega's gezocht

Vacature ICT-coördinator (procesondersteuner)

Collega gezocht

Word jij blij van ICT-processen die vlekkeloos verlopen en jeuken je handen om dat te realiseren? Ben jij de specialist die in de dagelijkse praktijk onze operationele ICT-processen kan beheren en verbeteren en ben je ook zelf graag inhoudelijk bezig? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Voor de afdeling Centrale Toetsen en Examens zijn wij op zoek naar een

ICT-coördinator (procesondersteuner)

voor 24 á 32 uur per week

De unit CTE en het bedrijfsbureau

De unit Centrale Toetsen en Examens (CTE) maakt in opdracht van het ministerie van OCW en EZ de centrale eindexamens voor het voortgezet onderwijs, de Centrale Examens voor het mbo, en de Centrale Eindtoets (CET). Medewerkers van CTE maken samen met ervaren docenten de diverse examens en de toetsen. Na vaststelling door het College voor Toetsing en Examens (CvTE) worden deze klaargemaakt voor papieren of digitale uitlevering. Na elke afname analyseert de unit de resultaten en vergelijkt de moeilijkheidsgraad met voorgaande jaren. Cito adviseert hierna het CvTE over de normering. Naast de productie van examens en toetsen doet de unit onderzoek naar de verdere kwaliteitsverhoging en vernieuwing van de examens en toetsen. Ook ondersteunt de unit scholen met de invoering en afname van digitale examens en toetsen.

Het bedrijfsbureau is betrokken bij de producten en diensten van de unit CTE over de volle breedte; van po tot mbo. Hierbij wordt ingezet op het standaardiseren en verbeteren van processen in afstemming met ketenpartners. Het is een veelzijdig team dat onder meer verantwoordelijk is voor beheer externe medewerkers, logistiek, cbt-ondersteuning en screening.

De functie

Als ICT-coördinator geef je inhoudelijk vorm aan lopende projecten of processen die (deels) door tools en formulieren worden ondersteund en waar nodig richt je nieuwe processen verder in. Je bent in staat bestaande tools, formulieren en checklists te onderhouden en deze in MS-Office verder te automatiseren. Daarnaast ben je op de afdeling primair aanspreekpunt voor ICT-zaken. Samen met de procesmanagers en de informatiemanager vertaal je wensen van de gebruikers naar veranderingsverzoeken voor IVIT en omgekeerd.

De functie-eisen en competenties

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Ruime kennis van Windows, MS-Office (met macro’s in Word, Excel en Access), internet en grafische pakketten (Adobe).
  • Ervaring met VBA en HTML.
  • Oog voor knelpunten in processen, procedures en systemen en deze weten te verbeteren.
  • Ervaring met projectmatig werken.
  • Ervaring en affiniteit met digitale toetsen en innovaties.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
Daarnaast ben je een verbinder, je hebt een proactieve houding, je kunt goed samenwerken, je bent kwaliteitsgericht, klantgericht en stressbestendig.

Ons aanbod

Een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap. Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor de duur van 12 maanden. Inschaling in schaal 9 (max. € 3.860,-). Daarboven ontvang je 8% vakantietoeslag en word je opgenomen in het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Tot onze secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer flexibele werktijden. Bovendien krijg je de beschikking over een individueel werknemersbudget (IWB). Dit budget zet je bijvoorbeeld in voor een opleiding of extra verlof.

Meer informatie en sollicitatie

Esther Pieters, manager Bedrijfsbureau CTE vertelt je graag meer over deze vacature. Zij is te bereiken op 06 51 63 78 71. Ons Servicepunt weet alle ins en outs over de sollicitatieprocedure. Zij zijn bereikbaar op (026) 352 78 89 of via vacatures@cito.nl.

Wil je solliciteren?

Vul dan het sollicitatieformulier in. Het formulier vind je onderaan deze pagina.
Stuur ons vóór 6 december 2021 je sollicitatiebrief met een recent curriculum vitae samen met het sollicitatieformulier t.a.v. het Servicepunt. Vermeld hierbij vacaturenummer 21-78.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne sollicitanten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.