SluitenSluiten
Middelbaar beroepsonderwijs en Hoger onderwijs

Collega's gezocht

Vacature Integratietester

Cito logo plectrumVerder

Collega gezocht bij Cito in Arnhem

Weet jij als geen ander hoe je kwaliteit inzichtelijk maakt? En wil je al je kennis en ervaring inzetten voor het maatschappelijk doel van Cito en ons complexe applicatielandschap? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Voor de afdeling Informatievoorziening en Informatietechnologie (IV/IT) zoeken wij een

ervaren Integratietester

voor 36 uur per week

Word jij onze nieuwe collega

Welke vraag stel jij jezelf iedere dag?

Als Tester doorgrond jij of onze software voldoet aan de door ons en de klant gestelde eisen. Je zorgt voor het opstellen en uitvoeren van met name integratietesten maar bent ook betrokken bij andere testvormen.

Het eerste wat je merkt als je bij Cito komt werken is dat bij ons de vraag centraal staat. De vraag wat de behoeften van onze opdrachtgevers zijn om precies te zijn. Met het antwoord op die vraag beantwoord jij iedere dag de 'hoe-vraag'. Hoe presteren onze systemen? Hoe veilig zijn ze? En waar zitten de verbeterpunten en risico’s?

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een ervaren integratietester die eigenaarschap neemt, goed kan coördineren, zaken voor elkaar krijgt, goed om kan gaan met een complex service- en applicatielandschap én stevig in zijn/haar schoenen staat.

Daarnaast vragen we van je dat jij:
  • goed kunt schakelen tussen het houden van overzicht over je eigen werk, maar ook over wat er in de ontwikkelteams gebeurt en zicht hebt op zaken die impact hebben op de integratie;
  • kunt duiken in de details, bijvoorbeeld om bevindingen te analyseren, de flows van deelsystemen te doorgronden etc.;
  • goed bent in je soft skills. Je kunt op een prettige en heldere wijze communiceren en beschikt over een flinke dosis pro-activiteit;
  • minimaal een hbo-werk- en denkniveau meebrengt naar de werkvloer;
  • ten minste 6 jaar ervaring hebt in complexe test-/QA-functies;
  • in staat bent binnen de kaders van teststandaarden en -richtlijnen te werken maar ook goed in staat bent om een vertaalslag te maken van een project testplan naar concrete aanpak en uitvoering;
  • documenteert wat gedocumenteerd moet worden (testware), en hierbij altijd rekening houd met overdraagbaarheid, onderhoudbaarheid en hergebruik;
  • testdata-gedreven kunt denken en graag snapt hoe die zich door het systeem bewegen;
  • beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal.
Binnen de afdeling maken we gebruik van o.a. de Thinkwise Software Factory (Low Code), Visual Studio met o.a. C# en .NET en diverse web technologieën (High Code).
Bij Cito BV zijn er vier ontwikkelteams en werken we intensief samen met verschillende partners. Deployment van onze oplossingen doen we in de Microsoft Azure Cloud. Deze mix is uitdagend en zorgt ervoor dat je veel kunt leren én dat het nooit saai is om bij Cito te werken!

Onder begeleiding van de testmanager wordt het testvakgebied gezamenlijk naar een hoger niveau getild. Jij draagt daar je steentje aan bij. Je focus ligt op werkzaamheden die over alle teams heen gaan en je hebt daarbij intensief contact met de testers in onze teams en met de testers van onze partners.

Wat mag jij van ons vragen?

Een rol waarin jij je kennis en vaardigheden in het QA-vakgebied goed kunt doorontwikkelen en een omgeving waar die kennis ook echt gewaardeerd wordt door collega’s en klanten. Jouw werk heeft effect op het leven van mensen. Cito is immers dé specialist op het gebied van goed en eerlijk toetsen en het objectief meten van mogelijkheden en talenten.

We bieden je een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. Daarnaast word je opgenomen in het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Een goede werk-privébalans vinden we belangrijk, dus flexibel werken behoort tot de mogelijkheden. Tot slot investeren we in goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Nog vragen?

Esther van der Velden, Test Manager, vertelt je graag meer over deze vacature. Zij is telefonisch te bereiken op 06 51 63 06 18. Ons Servicepunt weet alle ins en outs over de sollicitatieprocedure. Het Servicepunt is bereikbaar op (026) 352 78 89 of via vacatures@cito.nl.

Wil je solliciteren?

Vul dan het sollicitatieformulier in. Het formulier vind je onderaan deze pagina.
Stuur je motivatie en cv samen met het sollicitatieformulier vóór maandag 15 augustus 2022 t.a.v. het Servicepunt. Vermeld hierbij vacaturenummer 22-39.

We kijken uit naar je reactie!

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne sollicitanten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.