Sluiten
Middelbaar beroepsonderwijs en Hoger onderwijs

Collega's gezocht

Vacature Junior Marketeer

Collega gezocht

Zoek jij een leuke uitdagende baan waarin jij al je marketing en communicatie kwaliteiten kwijt kunt? Ben jij diegene die de klant centraal stelt en ons bedrijf en producten over alle online kanalen kan vermarkten? Kom dan werken bij Cito, de organisatie via wie jij vroeger de toetsen maakte om te zijn waar jij nu bent!

Voor de afdeling Klant & Markt zoeken wij een

Junior Marketeer

voor 32 - 36 uur per week

Cito

Cito is een kennisorganisatie op het gebied van toetsing. Onze expertise en ervaring zetten wij in om het onderwijs van morgen krachtiger te maken. Vanuit onze drijfveer ‘Gelijke kansen voor iedereen’ ontwikkelen wij objectieve meetinstrumenten die goed en eerlijk inzicht geven in ontwikkeling en mogelijkheden, ongeacht iemands afkomst, status of geld. Met onze toetsen, examens en trainingen ondersteunen we leraren, ouders en werkgevers, zodat leerlingen en professionals het beste uit zichzelf halen. Complex? Ja, regelmatig. Saai? Nooit! Cito beweegt volop mee en daarom zijn wij op zoek naar jou. Een enthousiaste en flexibele Junior Marketeer die ons merk en onze diensten stevig positioneert.

De afdeling Klant & Markt

Je krijgt een plek op de afdeling Klant & Markt binnen Cito B.V., een dynamisch en kleurrijk marketingteam waarin alle aspecten van marketing en communicatie zijn vertegenwoordigd. We werken veel met en leren veel van elkaar. Bij Cito krijg je vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf ideeën en projecten op te pakken. Binnen de afdeling Klant & Markt werk je als Junior Marketeer nauw samen met de business verantwoordelijke Markteer van de Uitgeverij voor het Onderwijs, de contentspecialisten en de online- en dataprofessionals. Als Junior Marketeer ben je mede verantwoordelijk voor leadgeneratie, verkoop-, retentie- en SEA-campagnes voor geselecteerde klantsegmenten. Als Junior Marketeer ben je op operationeel- en uitvoerend niveau actief. Je bent verantwoordelijk voor de uitrol van het marketingplan voor online en offline marketingcampagnes en -projecten. Daarnaast ben je mede resultaatverantwoordelijk voor de vooraf vastgestelde marketingdoel-stellingen. Je vertaalt strategie naar succesvolle campagnes voor klanten en creëert de optimale buyer journey. Je zoekt verbinding met zowel interne als externe partners die bij de ontwikkeling van marketingcommunicatie en -projecten, zoals marktonderzoek worden ingezet.

Welke vraag stel jij jezelf iedere dag?

Het eerste wat je merkt als je bij Cito komt werken, is dat bij ons de vraag centraal staat.
Jij vraagt jezelf iedere dag af hoe je als Junior Marketeer jouw talent inzet om de vertaling te maken van business vraagstukken naar inspirerende en converterende campagnes.

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken een Junior Marketeer met passie voor online, social én klantgerichte marketing in de breedste zin van het woord. Je denkt in kansen en mogelijkheden en weet jouw visie goed over te brengen en anderen hierin mee te nemen. Je kunt snel en effectief schakelen in een veranderende omgeving en hebt een pioniersgeest. Je bent enthousiast en een echte aanpakker, die het leuk vindt om veel werk gedaan te krijgen en een transformatie te weeg te brengen.

Daarnaast vragen we dat :
  • Je een relevante HBO-opleiding in marketing en/of communicatie hebt afgerond;
  • Je creatief bent. Je bent in staat om een goede tekst te schrijven en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
  • Je beginnende ervaring hebt in een soortgelijke functie;
  • Je ervaring en kennis hebt van online marketing en ervaring met social media is een must;
  • Je beschikt over kennis van direct marketing, CRM, (Marketing Automation is geen vereiste maar mooi meegenomen);
  • Je over een flexibele instelling beschikt;
  • Je zelfstandig werkt, georganiseerd en nauwkeurig bent;
  • Je een echte teamplayer bent.

Wat mag jij van ons vragen?

Een functie met veel afwisseling in je werkzaamheden en ruimte voor ontwikkeling. Je mag actief meedenken en zelf voorstellen initiëren voor optimale campagnes, social media-aanpak, testen en experimenten om zo de resultaten te optimaliseren. Je werkt graag met klantdata en wordt enthousiast van conversie. Je wilt vanuit je eigen interesse op de hoogte blijven van de laatste marketingtrends en ontwikkelingen. Ook krijg je de ruimte van Cito om jezelf te ontwikkelen, want persoonlijke ontwikkeling en betrokkenheid is bij ons van belang. We investeren daarom in goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Naast de centraal aangeboden opleidingen, krijg je een individueel werknemers budget (IWB).

We bieden je een marktconform salaris (afhankelijk van kennis en ervaring). Daarnaast word je opgenomen in het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Een goede werk-privé-balans vinden we belangrijk, dus flexibel werken behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast werk je in een prachtig onder architectuur ontworpen pand (zodra het weer kan). Je werkt in een inspirerende omgeving met grote open werkvlekken. Ons kantoor ligt direct aan Centraal Station Arnhem. Gezien de situatie werken wij nu vanuit huis maar hopelijk zitten we snel weer samen op kantoor. Ook als corona is verdwenen, bieden wij je de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Wij geloven sterk in de 'hybride manier van werken', een combinatie van werken op kantoor en thuis.

Heb je nog vragen?

Serge Hoek, Manager Klant & Markt Cito B.V., vertelt je graag meer over deze vacature. Hij is te bereiken op (06) 415 97 646. Mariska van der Stigchel, HR assistent, weet alle ins en outs over de sollicitatieprocedure. Je kunt haar bereiken op (026) 352 78 59.

Wil je solliciteren?

Vul dan het sollicitatieformulier in. Het formulier vind je onderaan deze pagina. Stuur ons vóór 1 maart 2021 je sollicitatiebrief met een recent curriculum vitae samen met het sollicitatieformulier t.a.v. Mariska van der Stigchel. Vermeld hierbij vacaturenummer 21-14.