Sluiten
Middelbaar beroepsonderwijs en Hoger onderwijs

Collega's gezocht

Vacature Managementassistent

Collega gezocht

Ben jij een kei in ondersteunen? En doe je dit het liefste in een dynamische context? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Voor de divisie Onderzoek, Kennis en Innovatie zoeken wij een

Managementassistent

voor 36 uur per week

Welke vraag stel jij jezelf iedere dag?

Het eerste wat je merkt als je bij Cito komt werken is dat bij ons de vraag centraal staat. De vraag achter de vraag om precies te zijn. Wie is jouw "klant", wat wil hij, wanneer en waarom? En hoe kan je dat op de beste manier realiseren? Jij zoekt iedere dag naar het antwoord op deze vragen.

Onderzoek, Kennis en Innovatie (OK&I) is de divisie van Cito waar wetenschappelijk onderzoek en innovatieprojecten worden uitgevoerd. De divisie bevat drie afdelingen: psychometrisch onderzoek en dienstverlening, onderwijskundig onderzoek en prototypes.
De afdelingen onderhouden een extern (inter)nationaal netwerk om vast te stellen welke ontwikkelingen kansrijk zijn voor Cito. Hierbij wordt afgestemd met stakeholders binnen én buiten Cito. Daarnaast houden de medewerkers binnen deze afdelingen zich bezig met de analyse van toetsresultaten, wetenschappelijk onderzoek naar toetsing, het inschrijven op (academische) tenders en onderzoeksprogramma’s en het ontwikkelen van prototypes van volledig nieuwe producten.

Als managementassistent van OK&I fungeer je primair als ondersteuner van de directeur OK&I. Daarnaast bied je ook administratieve ondersteuning aan de drie hoofden van de afdelingen binnen OK&I.

Wat vragen wij van jou?

Je werkzaamheden beslaan de volle breedte van het vakgebied. Deze werkzaamheden voer je zelfstandig en naar eigen inzicht uit binnen de kaders gegeven door de directeur OK&I.
Je beheert en organiseert de agenda van de directeur en de drie hoofden; je ziet toe op een doelmatige tijdsindeling en prioriteitsstelling. Ook screen en selecteer je binnenkomende post en mail gericht aan de directeur OK&I. Je bewaakt de follow-up, stelt zelfstandig correspondentie op of bereidt desgewenst de beantwoording voor. Je onderhoudt binnen de kaders van de functie zelfstandig interne contacten met de Raad van Bestuur, managers, andere managementassistenten, medewerkers van Cito en externe contacten uit het netwerk van de directeur OK&I en/of de Raad van Bestuur.

Je bereidt vergaderingen voor en notuleert deze. Je verzorgt de follow-up van actiepunten, de communicatie met deelnemers, het tijdig en correct opleveren van de vergaderstukken. Daarnaast ondersteun je bij het opstellen en bewaken/signaleren van de jaarplanning en bij de totstandkoming van openbare werkprogramma’s en het meerjarenbeleidsplan. Je verricht voorkomende ondersteunende administratieve werkzaamheden bij bijvoorbeeld inschrijving op tenders of rondom acquisitie.

Als managementassistent ben je een spin in het web. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor contactpersonen van OK&I. Je beantwoordt vragen, verstrekt informatie of verwijst door. Je bouwt een intern netwerk op waarmee je je snel door de organisatie kunt bewegen en je weet waarvoor je bij wie terecht kunt.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een managementassistent die een kei is in ondersteunen en dienstverlenen. Iemand die een goed gevoel heeft voor verhoudingen met stakeholders van Cito en kan omgaan met vertrouwelijke informatie.

Daarnaast vragen we van je dat jij:
  • ruime ervaring hebt als managementassistent/directiesecretaresse;
  • een opleiding hebt tot managementassistent op hbo werk- en denkniveau;
  • de Nederlandse en Engelse taal beheerst in woord en geschrift;
  • je jezelf goed weet te handhaven in een dynamische omgeving, op hoog niveau in de organisatie;
  • zeer nauwgezet werkt, goed kan organiseren en plannen, notuleren en archiveren, en om kan gaan met digitale oplossingen hiervoor;
  • het initiatief neemt in het opbouwen van de ondersteuning van de afdeling en je daarbij je ervaring gebruikt om hiervoor steeds weer een goede oplossing te kiezen.

Wat mag jij van ons vragen?

Een afwisselende, boeiende functie, waarin je dicht bij allerlei nieuwe ontwikkelingen binnen Cito staat. Bovendien heeft ons werk, en daarmee jouw werk, effect op het leven van mensen. Cito is immers dé specialist op het gebied van goed en eerlijk toetsen en het objectief meten van mogelijkheden en talenten. Wij volgen de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en competenties. Daarmee ondersteunen we leraren, beleidsmakers en werkgevers. En helpen we leerlingen en professionals het beste uit zichzelf te halen en richting te geven aan hun toekomst. Complex? Ja, regelmatig. Saai? Nooit!

We bieden je een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring (maximaal € 3.417,- bruto per maand (schaal 8) bij een fulltime dienstverband). Daarnaast word je opgenomen in het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Een goede werk-privébalans vinden we belangrijk, dus flexibel werken behoort tot de mogelijkheden. Bovendien krijg je de beschikking over een individueel werknemersbudget (IWB). Dit budget zet je bijvoorbeeld in voor een opleiding of extra verlof. Tot slot investeren we in goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Nog vragen?

Saskia Wools, directeur OK&I, vertelt je graag meer over deze functie. Zij is het beste per mail te bereiken, saskia.wools@cito.nl. Yaqueline Roestenburg weet alle ins en outs van de sollicitatieprocedure. Je kunt haar bereiken op (026) 352 12 97.

Wil je solliciteren?

Vul dan het sollicitatieformulier in. Het formulier vind je onderaan deze pagina.
Stuur ons vóór 20 augustus 2020 je sollicitatiebrief met een recent curriculum vitae samen met het sollicitatieformulier t.a.v. Yaqueline Roestenburg. Vermeld hierbij vacaturenummer 20-20.