SluitenSluiten
Middelbaar beroepsonderwijs en Hoger onderwijs

Collega's gezocht

Vacature medewerker Commerciële binnendienst

Cito logo plectrumVerder

Collega gezocht bij Cito in Arnhem

Vind je het een uitdaging om met jouw inbreng en ondersteuning bij te dragen aan de klantrelatie en het uitbreiden van onze klantenportefeuille? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Ter ondersteuning van onze commerciële binnendienst zijn wij op zoek naar een

medewerker Commerciële binnendienst

voor 32-36 uur per week

Word jij onze nieuwe collega

Welke vraag stel jij jezelf iedere dag?

Het eerste wat je merkt als je bij Cito komt werken, is dat bij ons de vraag centraal staat. De vraag achter de vraag om precies te zijn. Wie is de klant, wat wil hij, wanneer en waarom? En hoe kunnen wij dat op de beste manier realiseren? Jij zoekt iedere dag naar het antwoord op deze vragen. Voor jou als medewerker commerciële binnendienst is dat:
 • Hoe kan ik proactief klantrelaties en commerciële activiteiten uitbouwen?
 • Hoe kan ik de accountmanagers ondersteunen bij het uitvoeren van hun werk?

Wat ga je doen?

Als medewerker commerciële binnendienst doe je het volgende:
 • Je identificeert (potentiële) klanten, verzamelt en controleert klantgegevens, achterhaalt klantbehoeftes en verwerkt deze gegevens in ons CRM.
 • Je neemt commerciële klantvragen in behandeling en verwijst eventueel door naar de accountmanagers.
 • Je ondersteunt de accountmanagers door het opstellen, administreren en beheren van offertes en contracten en signaleert aflopende contracten met een duidelijke opvolging als gevolg.
 • Je ondersteunt de verkoop door klanten te informeren over onze producten, diensten en acties, door campagnes na te bellen en door het voeren van verkoopgesprekken.
Affiniteit en of ervaring met het geven van online presentaties aan klanten is een pre.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt mbo+ werk- en denkniveau.
 • Je hebt een afgeronde commerciële opleiding, bijvoorbeeld MBO-CE.
 • Je beschikt over minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
 • Je bent communicatief vaardig, een verbinder en resultaatgericht.
 • Je beschikt over uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat mag je van ons vragen?

Een dynamische functie waarin je betrokken wordt bij de ontwikkeling van de commerciële binnen- en buitendienst. We bieden een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. Daarnaast word je opgenomen in het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Een goede werk-privébalans vinden we belangrijk, dus flexibel werken behoort tot de mogelijkheden. Tot slot investeren we in goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Naast de centraal aangeboden opleidingen, krijg je daarvoor een individueel werknemers budget (IWB). Dit budget zet je bijvoorbeeld in voor een opleiding of extra verlof. Hybride werken is bij ons de nieuwe norm.

Nog even over Cito …

Cito is een kennisorganisatie op het gebied van toetsing. Onze expertise en ervaring zetten wij in om het onderwijs van morgen krachtiger te maken. Vanuit onze drijfveer ‘Gelijke kansen voor iedereen’ ontwikkelen wij objectieve meetinstrumenten die goed en eerlijk inzicht geven in ontwikkeling en mogelijkheden, ongeacht iemands afkomst, status of financiën. Met onze toetsen, examens en trainingen ondersteunen we leraren, ouders en werkgevers, zodat leerlingen en professionals het beste uit zichzelf halen. Complex? Ja, regelmatig. Saai? Nooit!

Cito BV bestaat uit drie businessunits – Uitgeverij, Training & Advies en Toetsketens – met daarnaast een commerciële organisatie die in verbinding staat met deze businessunits. Elke businessunit heeft een eigen focus en opdracht wat betreft het ontwikkelen en exploiteren van producten en diensten. De commerciële organisatie heeft als opdracht om deze producten en diensten te verkopen aan bestaande en nieuwe klanten en te zorgen voor de complete klantbenadering. De commerciële organisatie bestaat uit de onderdelen Sales Primair Onderwijs/Voortgezet Onderwijs, Klant & Markt en een gecombineerde Klantenservice/Commerciële binnendienst. De functie valt in de commerciële organisatie van Cito BV. En zal in eerste instantie vooral gericht zijn op het primair onderwijs.

Nog vragen?

Ilse Papenburg manager Klantenservice en Binnendienst (026) 352 10 65 vertelt je graag meer over deze vacature. Ons Servicepunt weet alle ins en outs over de sollicitatieprocedure. Het Servicepunt is bereikbaar op (026) 352 78 89 of via vacatures@cito.nl.

Wil je solliciteren?

Vul dan het sollicitatieformulier in. Het formulier vind je onderaan deze pagina.
Stuur je motivatie en cv samen met het sollicitatieformulier vóór donderdag 1 september 2022 t.a.v. het Servicepunt. Vermeld hierbij vacaturenummer 22-29
De gesprekken starten op donderdag 8 september 2022.

Let op! Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. We behouden ons het recht voor, de vacature eerder te sluiten indien we een passende kandidaat hebben gevonden. Acquisitie door bureaus op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.