Sluiten
Middelbaar beroepsonderwijs en Hoger onderwijs

Collega's gezocht

Vacature Medewerker Media Support

Collega gezocht

Ben jij een enthousiaste audio/video specialist met passie voor beeld, geluid én storytelling die de groeiambities van Cito helpt te realiseren? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

Voor de afdeling Business Support zoeken wij voor het team Multimedia Support een

Medewerker Media Support

voor 24 uur per week

Cito B.V.

Cito B.V. bestaat uit drie businessunits - Uitgeverij, Training & Advies en Toetsketens - met daarnaast een commerciële organisatie en de afdeling Business Support. De commerciële organisatie bestaat uit drie onderdelen: Sales PO (primair onderwijs)/VO (voortgezet onderwijs), Klant & Markt (o.a. marketing automation, campagnemarketing en social media) en een gecombineerde Klantenservice/binnendienst. Elke businessunit heeft een eigen focus en opdracht wat betreft het ontwikkelen en exploiteren van producten en diensten. De commerciële organisatie heeft als nadrukkelijke opdracht om deze producten en diensten te verkopen aan bestaande en nieuwe klanten en te zorgen voor de complete klantbenadering. De afdeling Business Support bestaat uit het team Multimedia Support en het team Proces Support. De uitgangspunten van de missie van Cito staan hierbij centraal. Waarde toevoegen, wendbaarheid en weerbaarheid vergroten vormen de lijnen waarop we onze dienstverlening en organisatie afstemmen.

Het team Multimedia Support

Het team Multimedia Support met haar verschillende expertises zorgt voor een veelzijdige Cito-brede media-ondersteuning.

Welke vraag stel jij jezelf iedere dag?

Het eerste wat je merkt als je bij Cito komt werken is dat bij ons de vraag centraal staat. De vraag achter de vraag. Jij vraagt jezelf iedere dag af: hoe zorg ik voor optimale kwaliteit en het tijdig aanleveren van multimediale content naar de wensen van onze (interne) opdrachtgevers.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een afgeronde audio/video gerelateerde hbo-opleiding in de richting van Communicatie & Multimedia Design en Mediatechnologie.
Je draagt bij aan de productie van alle multimediale content die wij gebruiken in toetsen, examens, lesmethodes en trainingen. Hierbij houd je rekening met de klantbehoefte en de vraag van onze (interne) opdrachtgevers.
Je kunt goed overweg met AV-apparatuur zoals mengtafels, microfoons, (foto)camera's en belichting.
Adobe Premiere Pro, Adobe Audition, Adobe After Effects, Adobe Lightroom, Adobe Photoshop en Adobe Animate zijn voor jou bekende programma’s.
Je hebt verstand van opnames, zowel audio als video, en alles wat daarbij komt kijken. Je bent goed in zelfstandige uitvoering en editing. Hierbij wordt jouw creativiteit gevraagd, maar regelmatig houd je je ook aan de vooraf vastgestelde kaders. Je stelt ook regelmatig zelf ideeën voor en werkt deze uit. Je werkt met deadlines. Je bent sterk in communicatie en zeer zorgvuldig in alle details van je werk. Je bent leergierig, durft te vragen, proactief en resultaatgericht.

Daarnaast vragen we van jou:
  • hbo-werk- en denkniveau, ook als je net afgestudeerd bent zijn er mogelijkheden;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • ervaring en affiniteit met audio en video;
  • kennis van Adobe Creative Cloud;
  • kennis van fotografie, animeren, regie en programmeren is een pre.

Wat mag jij van ons vragen?

Een afwisselende functie waarin jij Cito helpt bij het blijvend verbeteren van applicaties in het hart van onze organisatie. Bovendien heeft jouw werk effect op het leven van mensen. Cito is een kennisorganisatie op het gebied van toetsing. Onze expertise en ervaring zetten wij in om het onderwijs van morgen krachtiger te maken. Vanuit onze drijfveer ‘Gelijke kansen voor iedereen’ ontwikkelen wij objectieve meetinstrumenten die goed en eerlijk inzicht geven in ontwikkeling en mogelijkheden, ongeacht iemands afkomst, status of geld. Met onze toetsen, examens en trainingen ondersteunen we leraren, ouders en werkgevers, zodat leerlingen en professionals het beste uit zichzelf te halen. Complex? Ja, regelmatig. Saai? Nooit!

Wij bieden je in eerste instantie een halfjaarcontract en een salaris tot maximaal € 2.799,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 6), afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast wordt je opgenomen in het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Tot slot investeren we in goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Nog vragen?

Caroline van der Rijnst, Teamleider Multimedia Support, vertelt je graag meer over deze vacature. Zij is vanaf 10 augustus telefonisch te bereiken op (06) 51 51 79 85. Ons Servicepunt weet alle ins en outs over de sollicitatieprocedure. Zij zijn bereikbaar op (026) 352 78 89 of via hrm-info@cito.nl.

Wil je solliciteren?

Vul dan het sollicitatieformulier in. Het formulier vind je onderaan deze pagina.
Stuur ons vóór 14 augustus 2021 je sollicitatiebrief met een recent curriculum vitae samen met het sollicitatieformulier t.a.v. Caroline van der Rijnst. Vermeld hierbij vacaturenummer 21-43.