Sluiten
Middelbaar beroepsonderwijs en Hoger onderwijs

Collega's gezocht

Vacature Medior Test Automation Developer

Collega gezocht

Ben je een Tester die goed thuis is in C# en aanverwante testtools en -methoden? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Voor de afdeling Softwareontwikkeling zoeken wij een

Medior Test Automation Developer

voor 36 uur per week

Welke vraag stel jij jezelf iedere dag?

Ben je een developer die het leuk vindt om te testen? Of ben je een tester die het leuk vindt om te programmeren? Als Medior Test Automation Developer ga je aan de slag om een testautomatiserings framework op te bouwen. Je zorgt voor het opstellen en uitvoeren van functionele-, integratie en regressietesten.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een ervaren Test Automation Developer die zijn vak verstaat en snel zijn/haar weg kan vinden in C# code. Daarnaast vragen we van je dat jij:
  • goed bent in je soft skills zoals een prettige en heldere wijze van communiceren;
  • stevig in je schoenen staat en voor jouw kwaliteitseisen staat;
  • over een flinke dosis pro-activiteit bevat;
  • minimaal een HBO werk- en denkniveau naar de werkvloer meebrengt;
  • minimaal 3 jaar ervaring hebt in testfuncties;
  • minimaal 2 jaar ervaring hebt met testautomatiseren in C# of andere testtooling in een Microsoft omgeving.

Je vindt het leuk om je te verdiepen in code en je maakt graag robuuste geautomatiseerde tests, die elke dag de kwaliteit van onze software controleren.

Voor de ontwikkelteams van Cito B.V. zijn wij op zoek naar een leergierig, analytische tester die nauwkeurig zijn werk doet. Wij werken voornamelijk in een Microsoft landschap met o.a. Visual Studio, C#, VB.NET, Azure Devops en deployment gaat voornamelijk op het Azure cloud platform. Wij ontwikkelen op dit de nieuwe generatie leerlingvolgsystemen ten behoeve van de klanten van Cito. Daarnaast ontwikkelen wij natuurlijk ook functionaliteit ten behoeve van de huidige generatie volgsystemen.

Het is een pré als je praktische ervaring met moderne testtooling hebt. Je vindt het leuk om je te verdiepen in nieuwe software, en maakt deze je snel eigen. Het is vooral belangrijk dat je een echte test mindset meeneemt. Je bouwt een goede basis op voor regressietest en kiest voor de juiste aanpak en tooling om dit te realiseren. De testset moet robuust en onderhoudbaar zijn en gedragen door het gehele ontwikkelteam.

Wat mag jij van ons vragen?

Een rol waarin jij je kennis en vaardigheden in het QA vakgebied goed kunt door ontwikkelen en een omgeving waar die kennis ook echt gewaardeerd wordt door collega’s en klanten. Jouw werk heeft effect op het leven van mensen. Cito is immers dé specialist op het gebied van goed en eerlijk toetsen en het objectief meten van mogelijkheden en talenten.

We bieden je een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. Daarnaast word je opgenomen in het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Een goede werk-privé-balans vinden we belangrijk, dus flexibel werken behoort tot de mogelijkheden. Tot slot investeren we in goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Nog vragen?

Tijs Latiers, manager Softwareontwikkeling, vertelt je graag meer over deze vacature. Hij is te bereiken op (026) 352 12 04. Nanette Tollenaar, Hoofd HR-administratie, weet alle ins en outs over de sollicitatieprocedure. Je kunt haar bereiken op (026) 352 11 59.

Wil je solliciteren?

Vul dan het sollicitatieformulier in. Het formulier vind je onderaan deze pagina. Stuur ons je sollicitatiebrief met een recent curriculum vitae samen met het sollicitatieformulier t.a.v. Nanette Tollenaar. Vermeld hierbij vacaturenummer 21-02.