Sluiten
Middelbaar beroepsonderwijs en Hoger onderwijs

Collega's gezocht

Vacature Medior Tester

Collega gezocht

Weet jij als geen ander hoe jij kwaliteit inzichtelijk maakt? En wil je al je kennis en ervaring inzetten voor ons complexe applicatielandschap?
Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Voor Cito B.V. zoeken wij een

Medior Tester

voor 36 uur per week

Welke vraag stel jij jezelf iedere dag?

Als Tester doorgrond jij of onze software voldoet aan de door ons en de klant gestelde eisen. Je zorgt voor het opstellen en uitvoeren van functionele-, integratie en regressietesten. Je ondersteunt de ontwikkelaars bij het maken van geautomatiseerde tests en beoordeelt de functionele- en non-functionele eisen vanuit het testperspectief.

Het eerste wat je merkt als je bij Cito komt werken is dat bij ons de vraag centraal staat. De vraag wat de behoeften van onze opdrachtgevers zijn om precies te zijn. Met het antwoord op die vraag beantwoord jij iedere dag de 'hoe-vraag’. Hoe presteren onze systemen? Hoe veilig zijn ze? En waar zitten de verbeterpunten en risico’s?

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een medior Tester die zijn vak verstaat, goed om kan gaan met nieuwe software én stevig in zijn/haar schoenen staat. Daarnaast vragen we van je dat jij:
  • goed bent in je soft skills. Je kunt op een prettige en heldere wijze communiceren;
  • beschikt over een flinke dosis pro-activiteit;
  • minimaal opereert op een HBO werk- en denkniveau; naar de werkvloer meebrengt ;
  • minimaal 3 jaar ervaring hebt in testfuncties;
  • uitstekend uit de voeten kan met formele testtechnieken als TMAP en ISTQB en ook ervaring hebt met Rapid Software Testing;
  • inzetbaar bent bij voorbereiding, uitvoering en rapportage voor diverse testsoorten;
  • beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Binnen de afdeling maken we gebruik van o.a. de Thinkwise Software Factory (Low Code), Visual Studio met o.a. C# en .NET en diverse web technologieën (High Code). We hanteren ook het principe “Buy before Build” en maken dus ook gebruik van ingekochte software voor het realiseren van functionaliteiten. Deployment van onze oplossingen doen we in de Azure Cloud. Deze mix van technieken is uitdagend en zorgt ervoor dat je veel kunt leren én dat het nooit saai zal zijn om in één van de ontwikkelteams te werken!

Het is een pré als je praktische ervaring met moderne testtooling hebt. Het is vooral belangrijk dat je een echte test mindset meeneemt. Je vindt het leuk om je te verdiepen in nieuwe software, en maakt deze je snel eigen.

Je komt te werken in een pool van enthousiaste testers die werken voor verschillende ontwikkelteams van Cito B.V. Onder begeleiding van de testmanager wordt het testen gezamenlijk naar een hoger niveau getild. Je zal daar je steentje aan bijdragen. Je focus zal liggen op werkzaamheden voor één van de teams.

Wat mag jij van ons vragen?

Een rol waarin jij je kennis en vaardigheden in het QA-vakgebied goed kunt door ontwikkelen en een omgeving waar die kennis ook echt gewaardeerd wordt door collega’s en klanten. Jouw werk heeft effect op het leven van mensen. Cito is immers dé specialist op het gebied van goed en eerlijk toetsen en het objectief meten van mogelijkheden en talenten.

We bieden je een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. Daarnaast word je opgenomen in het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Een goede werk-privé-balans vinden we belangrijk, dus flexibel werken behoort tot de mogelijkheden. Tot slot investeren we in goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Nog vragen?

Tijs Latiers, manager Softwareontwikkeling, vertelt je graag meer over deze vacature. Hij is te bereiken op (026) 352 12 04. Nanette Tollenaar, Hoofd HR-administratie, weet alle ins en outs over de sollicitatieprocedure. Je kunt haar bereiken op (026) 352 11 59.

Wil je solliciteren?

Vul dan het sollicitatieformulier in. Het formulier vind je onderaan deze pagina. Stuur ons vóór 1 maart 2021 je sollicitatiebrief met een recent curriculum vitae samen met het sollicitatieformulier t.a.v. Nanette Tollenaar. Vermeld hierbij vacaturenummer 21-01.