Sluiten
Middelbaar beroepsonderwijs en Hoger onderwijs

Collega's gezocht

Vacature Procesondersteuner ICT

Collega gezocht

Word jij blij van ICT-processen die vlekkeloos verlopen en jeuken je handen om dat te realiseren? Ben jij de specialist die in de dagelijkse praktijk onze operationele ICT-processen kan beheren en verbeteren en ben je ook zelf graag inhoudelijk bezig? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Voor de afdeling Informatie Voorziening en Informatie Technologie (IV/IT) zoeken wij een

Procesondersteuner ICT

voor 36 uur per week

Welke vraag stel jij jezelf iedere dag?

Als procesondersteuner ICT ben jij iedere dag bezig met het operationeel beheren en verbeteren van onze operationele ICT-processen. Vraagstukken die jou van nature bezighouden zijn o.a. “Worden de incidenten correct afgehandeld?”, “Is de CMDB op orde?” of “Is deze wijziging succesvol geïmplementeerd?”.
Jij zorgt voor een soepele behandeling van Incidenten, Wijzigingen en Problemen en je zorgt voor de juistheid van de CMDB. Dit doe je niet alleen maar samen met de IV/IT-collega’s van Business Information Management, Infrastructuur Ontwikkeling en Technisch Beheer en ICT-Ontwikkeling.

Het eerste wat je merkt als je bij Cito komt werken is een diversiteit aan infrastructuren en processen; omdat we zowel een kantooromgeving beheren, maar ook diverse ontwikkelomgevingen. Dit alles draait zowel lokaal als in MS Azure.

Het werk is divers en uitdagend te noemen want het ene moment evalueer je een uitgevoerde wijziging of neem je steekproeven uit de CMDB, het andere moment coördineer je een prio-1 incident of ben je bezig met de servicemanagement rapportage.
Je analyseert de meldingen en formuleert daar problems uit en je maakt voorstellen om de IT-dienstverlening continu te verbeteren.

Enkele concrete taken zijn:

  • Functioneel beheer TopDesk en de (operationele) ICT-processen;
  • Uitvoeren van gedefinieerde verificaties (op changes, incidenten, problems, etc.;
  • Najagen van meldingen zodat deze binnen SLA tijd worden afgehandeld;
  • Periodieke controles op de CMDB imports, voorraden en relaties;
  • Organiseren en uitvoeren van uitwijk testen;
  • Coördinatie bij P1 meldingen.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een Procesondersteuner ICT die midden in de operatie staat en de vaardigheid heeft om incidenten en wijzigingen snel afgehandeld te krijgen waarbij tevens de kwaliteit geborgd is.

Daarnaast vragen we van je dat jij:
  • HBO werk- en denkniveau hebt;
  • Aantoonbare kennis en ervaring hebt met ICT-procesmanagement;
  • Kennis en ervaring met ASL, DevOps, Scrum of andere methoden is een pré;
  • Zowel zelfstandig kunt werken als effectief kunt samenwerken.

Wat mag jij van ons vragen?

Een functie waarin je echt kunt helpen bij het efficiënt en effectief laten verlopen van onze ICT-processen, waardoor onze interne- en externe klanten optimaal bediend worden.
Een werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief, ontwikkeling en verantwoordelijkheid. Complex, uitdagend en divers? Ja, zeker!

Jouw werk heeft effect op het leven van mensen. Cito is immers dé specialist op het gebied van goed en eerlijk toetsen en het objectief meten van mogelijkheden en talenten. Wij volgen de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en competenties. Daarmee ondersteunen we leraren, ouders en werkgevers. En helpen we leerlingen en professionals het beste uit zichzelf te halen en richting te geven aan hun toekomst.

We bieden je een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. Daarnaast word je opgenomen in het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Een goede werk-privé-balans vinden we belangrijk, dus flexibel werken behoort tot de mogelijkheden. Tot slot investeren we in goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Nog vragen?

Willem van der Tak, hoofd Infrastructuur Ontwikkeling & Technisch Beheer, vertelt je graag meer over deze vacature. Hij is te bereiken op (026) 352 13 78. Nanette Tollenaar, Hoofd HR-administratie, weet alle ins en outs over de sollicitatieprocedure. Je kunt haar bereiken op (026) 352 11 59.

Wil je solliciteren?

Vul dan het sollicitatieformulier in. Het formulier vind je onderaan deze pagina.
Stuur ons je sollicitatiebrief met een recent curriculum vitae samen met het sollicitatieformulier t.a.v. Nanette Tollenaar. Vermeld hierbij vacaturenummer 21-32.
We kijken ernaar uit jou te ontmoeten!

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne sollicitanten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.