SluitenSluiten
Middelbaar beroepsonderwijs en Hoger onderwijs

Collega's gezocht

Vacature procesondersteuner met specialisatie ITIL/PMO

Cito logo plectrumVerder

Collega gezocht

Ben jij de specialist die in de dagelijkse praktijk zorgt dat onze operationele ITIL-processen correct gevolgd worden? En neem jij het voortouw om dit in de dagelijkse operatie te begeleiden? Zoek jij een mix van beheren en verbeteren van processen en ben je ook zelf graag inhoudelijk bezig? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Voor de afdeling Informatievoorziening en Informatietechnologie (IV/IT) zoeken wij een

procesondersteuner met specialisatie ITIL/PMO

voor 36 uur per week

Word jij onze nieuwe collega

Welke vraag stel jij jezelf iedere dag?

Als ITIL-procesondersteuner ben jij iedere dag bezig met het operationeel beheren en verbeteren van onze operationele ITIL-processen. Vraagstukken die jou van nature bezighouden zijn bijvoorbeeld “Worden de incidenten correct afgehandeld?”, “Is de CMDB op orde? of “Is deze wijziging succesvol geïmplementeerd?”

Het eerste wat je merkt als je bij Cito komt werken is een diversiteit aan infrastructuren en processen. Dat komt omdat we zowel een kantooromgeving beheren, als ook diverse ontwikkelomgevingen. Dit alles draait zowel lokaal als in MS Azure.
Jij zorgt voor een soepele behandeling van incidenten, wijzigingen en problemen en je zorgt, samen met je collega’s, voor de juistheid van de CMDB. Daarnaast verzorg je de administratieve organisatie voor de Regiegroep Ondersteuning die zich bezighoudt met de IV/IT- en bedrijfsvoeringsprojecten.

Enkele concrete werkzaamheden zijn:

  • functioneel beheer TopDesk en de (operationele) ITIL-processen;
  • uitvoering van gedefinieerde verificaties (op incidenten, wijzigingen en problemen etc.);
  • najagen van meldingen, zodat deze binnen SLA-tijd worden afgehandeld;
  • coördinatie bij P1-meldingen;
  • voorzitterschap van de dagelijkse stand up van IV/IT Beheer;
  • voorbereiding van documenten voor de Regiegroep Ondersteuning, samen met projectmanager(s).

Wat vragen wij van jou?

Een procesondersteuner die midden in de operatie staat en de vaardigheid heeft om incidenten snel en zorgvuldig afgehandeld te krijgen. Jij bent in staat om theorie en praktijk, maar ook mensen en systemen met elkaar te verenigen in geoliede processen.
Je gaat makkelijk relaties aan en je houdt rekening met tegengestelde belangen en prioriteiten bij incidenten, wijzigingen, problemen en projecten.

Wat breng je mee?

  • Werk- en denkniveau op hbo-niveau;
  • Aantoonbare kennis en ervaring met ITIL-procesmanagement;
  • Doorzettingsvermogen en resultaatgerichtheid;
  • Kennis en ervaring met ASL, DevOps, Scrum of andere methoden zijn een pre.

Wat mag je van ons vragen?

Een functie waarin je echt kunt helpen bij het efficiënt en effectief laten verlopen van onze ICT-processen, waardoor onze interne en externe klanten optimaal bediend worden.
Een werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief, ontwikkeling en verantwoordelijkheid.
Complex, uitdagend en divers? Ja, zeker!

Jouw werk heeft effect op het leven van mensen. Cito is immers dé specialist op het gebied van goed en eerlijk toetsen en het objectief meten van mogelijkheden en talenten. Wij volgen de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en competenties. Daarmee ondersteunen we leraren, ouders en werkgevers. En helpen we leerlingen en professionals het beste uit zichzelf te halen en richting te geven aan hun toekomst.

We bieden je een salaris passend bij jouw kennis en ervaring (indicatief schaal 9 volgens de cao van Cito). Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en word je opgenomen in het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Tot onze secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer flexibele werktijden en hybride werken. Bovendien krijg je de beschikking over een individueel werknemersbudget (IWB).
Dit budget zet je bijvoorbeeld in voor een opleiding, extra verlof of als dertiende maand.

Nog vragen?

Willem van der Tak, hoofd Infrastructuur Ontwikkeling & Technisch Beheer, vertelt je graag meer over deze vacature. Hij is te bereiken op (026) 352 13 78. Ons Servicepunt weet alle ins en outs over de sollicitatieprocedure. Het Servicepunt is bereikbaar op (026) 352 78 89 of via vacatures@cito.nl.

Wil je solliciteren?

Vul dan het sollicitatieformulier in. Het formulier vind je onderaan deze pagina.
Stuur je motivatie en cv samen met het sollicitatieformulier uiterlijk 5 juli 2022 naar ons toe. Vermeld hierbij vacaturenummer 22-26.

We zien uit naar een eerste kennismaking!

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne sollicitanten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.