Sluiten
Middelbaar beroepsonderwijs en Hoger onderwijs

Collega's gezocht

Vacature Projectadministrateur

Collega gezocht

Ben jij een ervaren projectadministrateur én een teamplayer met hands-on mentaliteit? Houd je graag het overzicht en ben je proactief? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Voor de afdeling Corporate Finance zoeken wij een

Projectadministrateur

voor circa 20 uur per week

Welke vraag stel jij jezelf iedere dag?

Het eerste wat je merkt als je bij Cito komt werken, is dat bij ons de vraag centraal staat.
Jij vraagt jezelf iedere dag af hoe je de betrouwbaarheid van de cijfers binnen Cito kunt borgen samen met het team. Daarom probeer jij continu de vraag achter die cijfers te achterhalen. Welke informatie is relevant? Hoe waarborgen wij dat de financiële boekhouding van de organisatie vlekkeloos verloopt en altijd up to date is?

Binnen Cito zijn alle financiële werkzaamheden centraal ondergebracht bij de afdeling Corporate Finance. Hieronder vallen onder andere de teams “Financial Control & Accounting”, “Business- en Project control”, “Juridische- en Fiscale zaken” en “Strategische Inkoop”.

Als Projectadministrateur maak je deel uit van het team “Financial Control & Accounting” (9 medewerkers) en verzorg je samen met jouw collega’s de gehele financiële administratie van Cito en haar verschillende bedrijfsonderdelen (Stichting en BV’s).
Jouw collega’s binnen het subteam Accounting zijn verantwoordelijk voor de registratie van financiële transacties, voor de projectadministratie, voor het debiteuren- en crediteurenbeheer en voor overige dagelijkse administratieve werkzaamheden.

Wat ga je doen?

Als projectadministrateur ben je verantwoordelijk voor de juiste en tijdige administratieve verwerking van projecten van de opstart tot de afsluiting.
Je maakt projecten aan, waarbij je de aansluiting met projectcontracten en overige documentatie bewaakt. Gedurende het project stel je rapportages op ten behoeve van de projectmanager en de projectcontroller en neem je actief deel aan voortgangsoverleggen. Je verzorgt de (tussentijdse) projectfacturatie. Je ondersteunt bij het begrotingsproces en de periode-afsluiting en begeleidt eventuele accountantscontroles. Afwijkingen signaleer je tijdig en je brengt betrokkenen proactief op de hoogte.
Kortom, een uitdagende functie!

Het team wordt aangestuurd door de Manager Financial Control & Accounting voor onder andere de personele aangelegenheden, de globale werkafspraken en de persoonlijke ontwikkeling. Jij werkt vooral samen met de projectcontrollers en de collega’s van Financial Control & Accounting. Daarnaast zul je regelmatig met de overige collega’s van Corporate Finance en met collega’s van andere afdelingen samenwerken.

Het mooie is dat Cito doorlopend in ontwikkeling is. Het onderwijs en bijbehorende wet- en regelgeving zijn onderhevig aan wijzigingen waar de organisatie van Cito in mee verandert. Hierdoor veranderen de processen, procedures en systemen ook. Dit brengt dynamiek in de dagelijkse werkzaamheden met zich mee. Cito is bovendien een echte kennisorganisatie, waar veel ervaren en hoogopgeleide professionals werken. Dat levert leuke, uitdagende en interessante discussies op.

Wat vragen wij van jou?

We zijn op zoek naar een ervaren projectadministrateur én een echte teamplayer!

Daarnaast vragen wij het volgende van je:
  • afgeronde financiële opleiding op niveau MBO4/HBO;
  • minimaal 2 jaar werkervaring in een financieel administratieve functie;
  • je bent resultaatgericht, klantgericht en je hebt een hands-on mentaliteit;
  • je communiceert makkelijk, open en helder;
  • je hebt doorzettingsvermogen, geduld en een gezonde portie humor;
  • affiniteit en ervaring met het werken in een digitale omgeving. Kennis van Microsoft Dynamics 365 is een pré;
  • analytisch en cijfermatig inzicht;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat mag jij van ons vragen?

Een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid in een organisatie waar eigen initiatief en een proactieve houding ten aanzien van je eigen én organisatieontwikkeling wordt gewaardeerd.

Bovendien heeft jouw werk effect op het leven van mensen. Cito is immers dé specialist op het gebied van goed en eerlijk toetsen en het objectief meten van mogelijkheden en talenten. Wij volgen de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en competenties. Daarmee ondersteunen wij leraren, ouders en werkgevers. En helpen wij leerlingen en professionals het beste uit zichzelf te halen en richting te geven aan hun toekomst. Complex? Ja, regelmatig. Saai? Nooit!

Wij bieden je een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. Een goede werk-privé-balans vinden wij belangrijk, dus flexibel werken behoort tot de mogelijkheden. Tot slot investeren wij in goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Naast de centraal aangeboden opleidingen, krijg je een individueel werknemersbudget budget (IWB) dat je kunt inzetten voor verschillende doeleinden.
Het is onze intentie om na een aanloopperiode een vaste aanstelling te bieden.

Nog vragen?

Benno Smeitink, Directeur Corporate Finance, vertelt je graag meer over deze vacature. Hij is telefonisch te bereiken op (026) 352 10 57. Ons Servicepunt weet alle ins en outs over de sollicitatieprocedure. Zij zijn bereikbaar op (026) 352 78 89 of via vacatures@cito.nl.

Wil je solliciteren?

Vul dan het sollicitatieformulier in. Het formulier vind je onderaan deze pagina.
Stuur ons vóór 10 december 2021 je sollicitatiebrief met een recent curriculum vitae samen met het sollicitatieformulier t.a.v. Servicepunt. Vermeld hierbij vacaturenummer 21-76.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne sollicitanten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.