Sluiten
Middelbaar beroepsonderwijs en Hoger onderwijs

Collega's gezocht

Vacature Projectleider trainingen en certificering Toetsbekwaamheid

Collega gezocht

Ben jij de projectleider trainingen en certificeringen die zelf ook heel graag traint op het gebied van toetsing? Heb jij een duidelijke visie op het ontwikkelen en verzorgen van trainingen op het gebied van toetsing? Ben jij de motivator binnen jouw projectteam die erop gericht is dat alles goed loopt? En wil je bijdragen aan onze missie ‘gelijke kansen voor iedereen’? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Voor de businessunit Training & Advies van Cito BV zoeken wij een

Projectleider trainingen en certificering Toetsbekwaamheid

voor 28-36 uur per week

Cito BV

Cito BV bestaat uit drie businessunits – Uitgeverij, Training & Advies en Toetsketens – met daarnaast een commerciële organisatie die in verbinding staat met deze businessunits. De commerciële organisatie bestaat uit drie onderdelen: Sales PO/VO, Klant & Markt (o.a. marketing automation, campagnemarketing en social media) en een gecombineerde Klantenservice/binnendienst. Elke businessunit heeft een eigen focus en opdracht wat betreft het ontwikkelen en exploiteren van producten en diensten. De businessunit Training & Advies, ontwikkelt en verzorgt trainingen voor en geeft advies aan het primair, voortgezet, middelbaar beroepsonderwijs en het hoger onderwijs. Daarnaast verricht deze businessunit wereldwijd advieswerk voor ministeries en toets- en examenorganisaties.

Welke vraag stel jij jezelf iedere dag?

Als projectleider trainingen ga je met jouw projectteam aan de slag met het opleiden, adviseren en certificeren van docenten, managers en leden van examencommissies. Je verzorgt acquisitie binnen je eigen markt(en). Je stelt jezelf regelmatig de vraag hoe jouw klant op een effectieve manier zijn toetsing, assessment en examinering kan verbeteren. Daarbij houd je in het vizier wat je klant wil en welk resultaat hij met onze trainingen wil bereiken. Met die informatie ga je aan de slag en ontwikkel je als projectleider met je projectteam een trainingscurriculum dat perfect aansluit bij de wensen van je klant. Je weet als geen ander prioriteiten te stellen en je team te ondersteunen. Je ziet het als een uitdaging om vanuit je eigen expertise in te gaan op (complexe) klantvragen en te participeren in projecten voor externe klanten, of deze projecten aan te sturen. Dit alles binnen de overeengekomen scope, bemensing, budget en de tijdsplanning. Met je ervaringen en input/feedback vanuit het veld, ontwikkel je nieuwe trainingen. Ook adviseer je klanten op directie- en/of bestuursniveau. Omdat Cito ook internationaal actief is, is verbreding van je werkterrein mogelijk als dat bij je ambitie past.

Wat vragen we van jou?

Je ademt projectmanagement, training en advies, hebt kennis en of ervaring op het gebied van toetsdeskundigheid. Je adviseert op beleidsniveau, je bent projectleider van een projectteam en fungeert in de rol van projectleider en ook met regelmaat als trainer, als ons visitekaartje naar de klant. Je kunt de klantvraag achterhalen en hier passende adviestrajecten bij ontwerpen en leiden. Je werkt actief mee aan acquisitie, je beschikt over een netwerk die je via ‘de social’ kanalen weet te bereiken, je weet strategische klanten aan je te binden en denkt zowel in de diepte als in de breedte met klanten mee. Natuurlijk spring je ook tactisch in op mogelijkheden om Cito’s portfolio verder over het voetlicht te brengen. Je bent intrinsiek gemotiveerd om beter te worden; je bent in staat om zaken zelfstandig te regelen met de klant en met jouw collega’s van sales en de binnendienst. Je bent online vaardig of bereid om competenties op het vlak van online trainen te verwerven.

Je brengt het volgende met je mee:

  • academisch werk- en denkniveau;
  • minimaal 5 jaar ervaring als projectleider/trainer/adviseur op het gebied van toetsdeskundigheid;
  • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in het vo of het mbo;
  • een goed ontwikkelde radarfunctie die feilloos kansen en signalen uit het veld oppikt;
  • aantoonbaar goed ontwikkelde commerciële vaardigheden;
  • kennis en ervaring op het gebied van toetsing in het vo en/of mbo;
  • een flexibele instelling en de bereidheid om minimaal de helft van je aanstelling extern te werken;
  • uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, zowel in het Nederlands als in het Engels;
  • eigen auto, of goede aansluiting op het openbaar vervoer; onze klanten bevinden zich door het hele land.

Wat mag jij van ons vragen?

Een dynamische functie. Cito is een kennisorganisatie op het gebied van toetsing. Onze expertise en ervaring zetten wij in om het onderwijs van morgen krachtiger te maken. Vanuit onze drijfveer ‘Gelijke kansen voor iedereen’ ontwikkelen wij objectieve meetinstrumenten die goed en eerlijk inzicht geven in ontwikkeling en mogelijkheden, ongeacht iemands afkomst, status of geld. Met onze toetsen, examens en trainingen ondersteunen we leraren, ouders en werkgevers, zodat leerlingen en professionals het beste uit zichzelf halen. Complex? Ja, regelmatig. Saai? Nooit!

We bieden je een salaris tot maximaal € 5.610,- bruto per maand (schaal 12) bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van kennis en ervaring. Je wordt opgenomen in het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Bovendien krijg je de beschikking over een individueel werknemersbudget (IWB). Dit budget zet je bijvoorbeeld in voor een opleiding of extra verlof.

Nog vragen?

Melchior de Vries, businessunitmanager Training & Advies, vertelt je graag meer over deze vacature. Hij is telefonisch te bereiken op 06 10 48 70 50. Ons Servicepunt weet alle ins en outs over de sollicitatieprocedure. Zij zijn bereikbaar op (026) 352 78 89 of via vacatures@cito.nl.

Wil je solliciteren?

Vul dan het sollicitatieformulier in. Het formulier vind je onderaan deze pagina.
Stuur ons vóór 1 december 2021 je sollicitatiebrief met een recent curriculum vitae samen met het sollicitatieformulier t.a.v. Servicepunt. Vermeld hierbij vacaturenummer 21-70.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne sollicitanten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.