Sluiten
Middelbaar beroepsonderwijs en Hoger onderwijs

Collega's gezocht

Vacature Projectmanager beroepscertificering

Collega gezocht

Ben jij die ervaren Projectmanager die volledige beroepscertificering trajecten met en voor opdrachtgevers ontwerpt, inricht en uitvoert? Die tevredenheid van kandidaten en klanten hoog in het vaandel heeft staan, interne en externe stakeholders mee krijgt, processen verbetert en financieel bewust is?

Voor de business unit Toetsketens van Cito B.V. zoeken wij een

Projectmanager beroepscertificering

voor 32-36 uur per week

Cito B.V.

Cito B.V. bestaat uit drie businessunits - Uitgeverij, Training & Advies en Toetsketens - met daarnaast een commerciële organisatie die in verbinding staat met deze businessunits. Elke businessunit heeft een eigen focus en opdracht wat betreft het ontwikkelen en exploiteren van producten en diensten. De commerciële organisatie heeft als opdracht om deze producten en diensten te verkopen aan bestaande en nieuwe klanten en te zorgen voor de complete klantbenadering. De uitgangspunten van de missie van Cito, bijdragen aan kansengelijkheid, staan centraal. Waarde toevoegen, wendbaarheid en weerbaarheid vormen de lijnen waarop we onze dienstverlening en organisatie afstemmen.

Cito B.V. ontwikkelt diverse producten voor het primair, speciaal en voortgezet (speciaal) onderwijs en levert training en advies in binnen- en buitenland. De businessunit Toetsketens richt zich daarbinnen op het leveren van maatwerk examen- en certificeringstrajecten voor professionals, studenten en inburgeraars. De markten waarin dit gebeurt zijn: MBO, HO, Beroepsverenigingen, Bedrijfsleven en Overheid. De businessunit is onder andere betrokken bij: inburgeringsexamens; reken- en toelatingstoetsen voor de Pabo’s; peilingsonderzoeken in het onderwijs; examens voor boa’s in het openbaar vervoer; persoonscertificering voor energie prestatie adviseurs en hypothecair planners. Kortom, een zeer veelzijdige en uitdagende markt.

De functie

In de functie van Projectmanager ben je verantwoordelijk voor een aantal opdrachten en/of certificering- en examentrajecten. Afhankelijk van de fase waarin een project of opdracht zich bevindt, ben je verantwoordelijk voor ontwerp van examens, ontwikkeling van de inhoud, inrichting van de logistiek, verzorgen van planning en afname van de examens tot en met rapportage. Hierin werk je nauw samen met de verschillende disciplines binnen Cito, waarbij IT een grote rol speelt. Ook heb je contact met de opdrachtgever over voortgang en/of vernieuwing van de examens. Je ziet nieuwe mogelijkheden in de markt en implementeert deze met als doel de concurrentiepositie van Cito te versterken. Bij leads werk je intensief samen met de accountmanager om nieuwe opdrachten te verkrijgen. Zo draag je bij aan de (groei)doelstellingen en innovatiebehoeften van de klanten én van Cito zelf. Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het initiëren, definiëren, plannen, leiden en/of (laten) uitvoeren van (multidisciplinaire) projecten, conform de overeengekomen opdracht of business cases en projectplannen, teneinde het overeengekomen projectresultaat in termen van tijd, kwaliteit en geld te realiseren met passende bemensing.

Je rapporteert aan de businessunitmanager van Toetsketens. Je maakt deel uit van een team professionals die gewend zijn om op een informele en plezierige manier hard te werken, verantwoordelijkheid te dragen en intensief samen te werken. Je vraagt je elke dag af hoe je samen met het team, collega’s van andere disciplines en de klant een succes kunt maken van de examens, waarbij we zowel bij een geslaagd als een gezakt examen altijd een optimale ervaring van de examenkandidaten willen neerzetten .

Wat vragen wij van jou?

Je brengt het volgende met je mee:
  • academisch werk- en denkniveau en minimaal drie jaar relevante werkervaring;
  • aantoonbare ervaring als projectmanager;
  • vaardigheid om signalen uit de zakelijke markt, zowel voor bestaande als nieuwe producten/diensten, om te zetten in renderende oplossingen en vernieuwingen;
  • kennis van toetsproducten en toetsdeskundigheid is een pré;
  • affiniteit met IT en meer in het bijzonder digitale producten;
  • flexibiliteit;
  • goed (planmatig) kunnen samenwerken en resultaatgerichtheid;
  • financieel inzicht;
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat mag je van ons vragen?

Een dynamische functie. Cito is een kennisorganisatie op het gebied van toetsing. Onze expertise en ervaring zetten wij in om het onderwijs van morgen krachtiger te maken. Vanuit onze drijfveer ‘Gelijke kansen voor iedereen’ ontwikkelen wij objectieve meetinstrumenten die goed en eerlijk inzicht geven in ontwikkeling en mogelijkheden, ongeacht iemands afkomst, status of geld. Met onze toetsen, examens en trainingen ondersteunen we leraren, ouders en werkgevers, zodat leerlingen en professionals het beste uit zichzelf halen. Complex? Ja, regelmatig. Saai? Nooit!

We bieden je een salaris van maximaal € 5.610,- (schaal 12), passend bij jouw kennis en ervaring. Tevens word je opgenomen in het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Tot onze secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer flexibele werktijden en hybride werken. Bovendien krijg je de beschikking over een individueel werknemersbudget (IWB). Dit budget zet je bijvoorbeeld in voor een opleiding of extra verlof.

Nog vragen?

Jasper Kwakkelstein, Businessmanager Toetsketens, is te bereiken voor vragen over deze vacature. Hij is telefonisch bereikbaar op (06) 10 94 41 90. Ons Servicepunt weet alle ins en outs over de sollicitatieprocedure. Zij zijn bereikbaar op (026) 352 78 89 of via hrm-info@cito.nl.

Wil je solliciteren?

Vul dan het sollicitatieformulier in. Het formulier vind je onderaan deze pagina.
Stuur ons vóór 1 oktober 2021 je sollicitatiebrief met een recent curriculum vitae samen met het sollicitatieformulier t.a.v. Mariska van der Stigchel. Vermeld hierbij vacaturenummer 21-49.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne sollicitanten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.