SluitenSluiten
Middelbaar beroepsonderwijs en Hoger onderwijs

Collega's gezocht

Vacature Technisch Applicatie Beheerder (Klantsystemen)

Cito logo plectrumVerder

Collega gezocht bij Cito in Arnhem

Ben jij bekend met het beheren van een complexe hybride ICT-infrastructuur en gespecialiseerd in het technisch applicatie beheer van (maatwerk) applicaties en systemen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Voor de afdeling Informatievoorziening en Informatietechnologie (IV/IT) zoeken wij een

Technisch Applicatie Beheerder (Klantsystemen)

voor 36 uur per week

Welke vraag stel jij jezelf iedere dag?

Als Technisch Applicatie Beheerder ben jij iedere dag bezig met het technisch beheren van onze zelfontwikkelde (Cloud) applicaties en de bijbehorende hybride ICT-infrastructuur en vraag je je af hoe dit effectiever, efficiënter en veiliger kan.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, integriteit en veiligheid van deze omgevingen en je zorgt voor een releasematige implementatie van patches, updates en nieuwe functionaliteit. Van nature ben je een persoon die snel en vakkundig incidenten oplost en maatregelen treft om deze in de toekomst te voorkomen. Binnen het scrumteam vervul je de rol van DevOps en besteedt je expliciet aandacht aan de beheeraspecten bij de ontwikkeling van nieuwe- en gewijzigde systemen.

Enkele concrete werkzaamheden zijn:
  • Zorgdragen voor de Beschikbaarheid, Integriteit en Veiligheid.
  • Implementatie van Patches & Updates.
  • Verzorgen van In Productie Name van nieuwe- en gewijzigde software (releasekalender).
  • Bijhouden (technische beheer) documentatie.
  • Trouble shooting.
  • Verbeteringen herkennen en het initiatief nemen in de realisatie daarvan.
Het werk is divers te noemen want naast het uitvoeren van de technische beheer taken van de bestaande (klant)applicaties en systemen, zorg je proactief voor verbeteringen en ben je actief betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe systemen.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een Technisch Applicatie Beheerder die energie krijgt van het vlekkeloos laten draaien van onze systemen en waarbij verbeteren van het beheer een vanzelfsprekendheid is. Uiteraard beschik je over de nodige technische kennis en vaardigheden voor het beheer van onze applicaties en systemen. Je bent een teamplayer en je kunt anderen meenemen in de nut en noodzaak van beheer.

Daarnaast vragen we van je dat jij:
  • Microsoft gecertificeerd bent, bijvoorbeeld AZ-400 MS Azure Devops engineer of AZ-104 MS Azure Administrator;
  • aantoonbare ervaring hebt in als technisch applicatie beheerder in een middelgrote ontwikkelorganisatie;
  • mondeling en schriftelijk sterk bent in het Nederlands;
  • beschikt over minimaal een HBO werk- en denkniveau.

Wat mag jij van ons vragen?

Een functie met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief voor de uitvoering en (door)ontwikkeling van het technisch applicatie beheer binnen onze hybride ICT-infrastructuur. Complex, uitdagend en divers? Ja, zeker!

Jouw werk heeft effect op het leven van mensen. Cito is immers dé specialist op het gebied van goed en eerlijk toetsen en het objectief meten van mogelijkheden en talenten. Wij volgen de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en competenties. Daarmee ondersteunen we leraren, ouders en werkgevers. En helpen we leerlingen en professionals het beste uit zichzelf te halen en richting te geven aan hun toekomst.

De functie valt binnen de generieke functie ICT-Beheerder (B-C) en is gewaardeerd in salarisschaal 8-9 met een maximum van € 3.860,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week. Daarnaast word je opgenomen in het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Een goede werk-privé-balans vinden we belangrijk, dus flexibel werken behoort tot de mogelijkheden. Een volledige vergoeding van je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer of een gemaximaliseerde kilometervergoeding van 50 km per enkele reis ongeacht het gebruikte vervoermiddel
Een laptop en een mobiele telefoon behoort tot de standard uitrusting.
Tot slot investeren we in goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Nog vragen?

Willem van der Tak, hoofd Infrastructuur Ontwikkeling & Technisch Beheer, vertelt je graag meer over deze vacature. Hij is te bereiken op (026) 352 13 78. Ons Servicepunt weet alle ins en outs over de sollicitatieprocedure. Zij zijn bereikbaar op (026) 352 78 89 of via vacatures@cito.nl.

Wil je solliciteren?

Vul dan het sollicitatieformulier in. Het formulier vind je onderaan deze pagina.
Stuur ons je sollicitatiebrief met een recent curriculum vitae samen met het sollicitatieformulier t.a.v. het Servicepunt. Vermeld hierbij vacaturenummer 21-82.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern geplaatst, interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.