SluitenSluiten
Middelbaar beroepsonderwijs en Hoger onderwijs

Collega's gezocht

Vacature technisch medewerker Klantenservice

Cito logo plectrumVerder

Collega gezocht

Ben jij die enthousiaste en servicegerichte medewerker met een flinke dosis affiniteit met/kennis op digitaal gebied? Vind je het een uitdaging om onze klanten te helpen met vragen over onze digitale producten? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Voor onze Klantenservice zijn wij op zoek naar een

technisch medewerker Klantenservice

voor 32-36 uur per week

Word jij onze nieuwe collega

Welke vraag stel jij jezelf iedere dag?

Het eerste wat je merkt als je bij Cito komt werken is dat bij ons de vraag centraal staat. De vraag achter de vraag om precies te zijn. Wie is de klant, wat wil hij, wanneer en waarom? En hoe kunnen wij dat op de beste manier realiseren? Jij zoekt iedere dag naar het antwoord op deze vragen.
Voor jou als technisch medewerker Klantenservice zijn dit vooral vragen van de klant op digitaal gebied. Bijvoorbeeld vragen als: “Waar vind ik mijn nieuwe leerling in ons Leerlingvolgsysteem? Hoe hoor ik geluid bij de toetsvraag? Hoe maak ik een data-export vanuit ons Leerlingvolgsysteem? Hoe installeer ik het toetsprogramma? En wat kan ik ermee?”

Jouw rol als medewerker Klantenservice algemeen in het kort

 • Je beantwoordt – specifiek de technische – vragen en biedt oplossingen met betrekking tot Cito-producten.
 • Je helpt de klant op maat, ook bij gecompliceerde gesprekken houd je het hoofd koel.
 • Jouw ambitie is meedenken met de klant; jouw doel is een tevreden klant.
 • Natuurlijk doe je dit allemaal in goede samenwerking met je collega’s.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met telefonisch klantcontact; je hebt ervaring in het aannemen en oplossen van nieuwe meldingen of incidenten.
 • Je hebt affiniteit met digitalisering, maar hoeft (nog) niet alles te weten, dat leren wij je wel.
 • Het onderwijsveld spreekt jou aan.
 • Ervaring in het werken met Topdesk is een pre.
 • Je beschikt over goede verbale en schriftelijke communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
 • Je werkt zelfstandig, efficiënt en nauwkeurig, ook bij hoge werkdruk.
 • Je levelt met iedere klant (van leek tot ICT-beheerder), zodat de oplossing goed vertaald wordt.
 • Je hebt de drive om van alle Cito-producten snel de ins en outs te willen weten.

Wat mag je van ons vragen?

Een uitdagende functie waarin je betrokken wordt bij allerlei ontwikkelingen binnen Cito en de Klantenservice in het bijzonder. Het betreft in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar. Wij bieden je een salaris tot maximaal € 2.870,- bruto per maand (schaal 6) bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van kennis en ervaring. Je ontvangt 8% vakantietoeslag en je wordt opgenomen in het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Tot onze secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer flexibele werktijden. Bovendien krijg je de beschikking over een individueel werknemersbudget (IWB). Dit budget zet je bijvoorbeeld in voor een opleiding of extra verlof.

Nog even over Cito …

Cito is een kennisorganisatie op het gebied van toetsing. Onze expertise en ervaring zetten wij in om het onderwijs van morgen krachtiger te maken. Vanuit onze drijfveer ‘Gelijke kansen voor iedereen’ ontwikkelen wij objectieve meetinstrumenten die goed en eerlijk inzicht geven in ontwikkeling en mogelijkheden, ongeacht iemands afkomst, status of financiën. Met onze toetsen, examens en trainingen ondersteunen we leraren, ouders en werkgevers, zodat leerlingen en professionals het beste uit zichzelf halen. Complex? Ja, regelmatig. Saai? Nooit!

Nog vragen?

Ilse Papenburg, manager Klantenservice en Binnendienst, vertelt je graag meer over deze vacature. Zij is bereikbaar op telefoonnummer (026) 352 10 65. Ons Servicepunt weet alle ins en outs over de sollicitatieprocedure. Het Servicepunt is bereikbaar op (026) 352 78 89 of via vacatures@cito.nl.

Wil je solliciteren?

Vul dan het sollicitatieformulier in. Het formulier vind je onderaan deze pagina.
Stuur je motivatie en cv samen met het sollicitatieformulier uiterlijk 5 juli 2022 naar ons toe. Vermeld hierbij vacaturenummer 22-25.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 7 juli in de middag.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne sollicitanten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.