SluitenSluiten
Middelbaar beroepsonderwijs en Hoger onderwijs

Collega's gezocht

Vacature Toetsdeskundige aardrijkskunde vmbo

Cito logo plectrumVerder

Collega gezocht bij Cito in Arnhem

Wil jij jouw expertise op het gebied van aardrijkskunde inzetten voor de examens vmbo. Dan gaan we graag met je in gesprek!

Voor de unit Centrale Toetsen en Examens zoeken wij een

Toetsdeskundige aardrijkskunde vmbo

voor 24-28 uur per week

Word jij onze nieuwe collega

Examens maken met docenten

Jij werkt in een team met experts en docenten aan de centrale examens voor aardrijkskunde vmbo. Deze centrale examens zijn grotendeels digitaal en moeten voldoen aan de constructie-opdracht van het College voor Toetsen en Examens (CvTE). Je draagt bij aan de kwaliteit van de producten en diensten van Cito door onderzoek, presentaties en publicaties. Ook zorg je voor een goed draagvlak voor de examens bij docenten en de vakvereniging.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met:
  • een opleiding in de geografie, liefst aangevuld met lesbevoegdheid en leservaring voor aardrijkskunde;
  • innoverend vermogen: nieuwe (digitale) toets- en examenvormen ontwikkelen;
  • ervaring in het effectief begeleiden van groepen en het organiseren van werkprocessen;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
  • beschikking over goede communicatieve eigenschappen (dialoog met collega’s en docenten kunnen voeren om zo te komen tot verantwoorde keuzes en een goed draakvlak);
  • bereidheid tot doen van onderzoek en het geven van presentaties.

Wat biedt de functie?

Een functie waarin jij je kunt vastbijten in de uitdagende puzzel die het maken van een goed examen soms is. Al doende leer je alle facetten van het toetsconstructieproces kennen en daarnaast krijg je een interne opleiding om je te ontwikkelen tot een volleerd toetsdeskundige.
Bovendien heeft jouw werk effect op het leven van mensen. Cito is immers dé specialist op het gebied van goed en eerlijk toetsen en het objectief meten van mogelijkheden en talenten. Wij volgen de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en competenties. Daarmee ondersteunen we leraren, ouders en werkgevers. En helpen we leerlingen en professionals het beste uit zichzelf te halen en richting te geven aan hun toekomst. Complex? Ja, regelmatig. Saai? Nooit!

We bieden je een passend salaris in schaal 10 of 11 van de Cito-cao (vanaf € 2.756,- of € 3.695,- per maand bij een voltijds dienstverband), afhankelijk van je ervaring. Daarnaast word je opgenomen in het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Een goede werk-privé-balans vinden we belangrijk, dus flexibel werken in tijdstip en locatie behoort tot de mogelijkheden.

Nog vragen?

Ingrid Heinen, Teamleider aardrijkskunde, vertelt je graag meer over deze vacature. Zij is te bereiken via ingrid.heinen@cito.nl. Ons servicepunt weet alle ins en outs over de sollicitatieprocedure. Het Servicepunt is bereikbaar op (026) 352 78 89 of via vacatures@cito.nl.

Wil je solliciteren?

Vul dan het sollicitatieformulier in. Het formulier vind je onderaan deze pagina.
Stuur je motivatie en cv samen met het sollicitatieformulier vóór vrijdag 26 augustus 2022 t.a.v. het Servicepunt. Vermeld hierbij vacaturenummer 22-38.

We kijken uit naar je reactie!

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne sollicitanten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.