Sluiten
Middelbaar beroepsonderwijs en Hoger onderwijs

Collega's gezocht

Vacature Toetsdeskundige bedrijfseconomie havo en/of vwo

Collega gezocht

Wil jij jouw expertise op het gebied van toetsconstructie inzetten voor bedrijfseconomie havo en/of vwo? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Voor de afdeling Centrale Toetsen en Examens zoeken wij een

Toetsdeskundige bedrijfseconomie havo en/of vwo

voor havo ongeveer 14 uur
en voor vwo ook ongeveer 14 uur

Examens maken met docenten

Jij werkt in een team met experts en docenten aan de centrale examens voor havo en/of vwo bedrijfseconomie. Afhankelijk van je wensen en beschikbaarheid werk je aan de havo of vwo examens (ongeveer 14 uur per week) of aan beide examens( ongeveer 28 uur per week). Als je alleen kiest voor het havo-examen of het vwo-examen dan valt deze baan vaak wel goed te combineren met een deeltijdbaan op school. De werkweek bij Cito is redelijk flexibel in te richten. Deze centrale examens moeten voldoen aan de constructie-opdracht van het College voor Toetsen en Examens (CvTE). Je draagt bij aan de kwaliteit van de producten en diensten van Cito door onderzoek, presentaties en publicaties. Ook zorg je voor een goed draagvlak voor de examens bij docenten en de vakvereniging.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met:
  • kennis van en ervaring met toetsdeskundigheid en het ontwerpen van opdrachten voor toetsen en examens;
  • een eerstegraads lesbevoegdheid voor bedrijfseconomie (of een eerstegraads lesbevoegdheid in economie met het vermogen om zich snel te scholen in bedrijfseconomie);
  • leservaring in bedrijfseconomie in het voortgezet onderwijs (of leservaring met economie en de bereidheid om ervaring op te doen met lesgeven in bedrijfseconomie);
  • innoverend vermogen: nieuwe (digitale) toets- en examenvormen ontwikkelen;
  • ervaring in het effectief begeleiden van groepen en het organiseren van werkprocessen;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
  • beschikking over goede communicatieve eigenschappen (dialoog met collega’s en docenten kunnen voeren om zo te komen tot verantwoorde keuzes en een goed draakvlak);
  • bereidheid tot doen van onderzoek en het geven van presentatie.
Daarnaast is het van belang dat je goed kunt samenwerken met collegae, docenten, opdrachtgever en andere partners uit het onderwijsveld. Tevens ben je flexibel en stressbestendig.

Wat biedt de functie?

Een functie waarin jij je kunt vastbijten in de uitdagende puzzel die het maken van een goed examen soms is. Bovendien heeft jouw werk effect op het leven van mensen. Cito is immers dé specialist op het gebied van goed en eerlijk toetsen en het objectief meten van mogelijkheden en talenten. Wij volgen de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en competenties. Daarmee ondersteunen we leraren, ouders en werkgevers. En helpen we leerlingen en professionals het beste uit zichzelf te halen en richting te geven aan hun toekomst. Complex? Ja, regelmatig. Saai? Nooit!

Een detachering behoort tot de mogelijkheden. We bieden je een salaris tot maximaal € 4.937,- bruto per maand (schaal 11 van onze cao) bij een fulltime dienstverband. Daarnaast word je opgenomen in het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Een goede werk-privé-balans vinden we belangrijk, dus flexibel werken behoort tot de mogelijkheden. Tot slot investeren we in goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Nog vragen?

Lody Smeets, clustermanager kunst- en maatschappijvakken, vertelt je graag meer over deze vacature. Hij is telefonisch te bereiken op (026) 352 15 12. Laura Fritz, HR assistent, weet alle ins en outs over de sollicitatieprocedure. Je kunt haar bereiken op (026) 352 10 26.

Wil je solliciteren?

Vul dan het sollicitatieformulier in. Het formulier vind je onderaan deze pagina.
Stuur ons vóór 16 augustus 2021 je sollicitatiebrief met een recent curriculum vitae samen met het sollicitatieformulier t.a.v. Laura Fritz. Vermeld hierbij vacaturenummer 21-23.