SluitenSluiten
Middelbaar beroepsonderwijs en Hoger onderwijs

Collega's gezocht

Vacature toetsdeskundige maatschappijkunde vmbo

Cito logo plectrumVerder

Collega gezocht bij Cito in Arnhem

Wil jij jouw expertise op het gebied van toetsconstructie inzetten voor maatschappijkunde vmbo? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Voor de afdeling Centrale Toetsen en Examens zoeken wij een

toetsdeskundige maatschappijkunde vmbo

voor 20-24 uur per week

Word jij onze nieuwe collega

Examens maken met docenten

Jij werkt in een team met experts en docenten aan de centrale examens voor maatschappijkunde vmbo. Deze centrale examens zijn grotendeels digitaal en moeten voldoen aan de constructie-opdracht van het College voor Toetsen en Examens (CvTE). Je draagt bij aan de kwaliteit van de producten en diensten van Cito door onderzoek, presentaties en publicaties. Ook zorg je voor een goed draagvlak voor de examens bij docenten en de vakvereniging.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met:
  • ervaring in examenconstructie voor maatschappijkunde;
  • lesbevoegdheid en leservaring voor maatschappijkunde en/of maatschappijwetenschappen;
  • innoverend vermogen: nieuwe (digitale) toets- en examenvormen ontwikkelen;
  • ervaring in het effectief begeleiden van groepen en het organiseren van werkprocessen;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
  • beschikking over goede communicatieve eigenschappen (dialoog met collega’s en docenten kunnen voeren om zo te komen tot verantwoorde keuzes en een goed draagvlak);
  • bereidheid tot doen van onderzoek en het geven van presentaties;
  • ervaring met digitale examinering is een pre.
Daarnaast is het van belang dat je goed kunt samenwerken met collegae, docenten, opdrachtgever en andere partners uit het onderwijsveld. Tevens ben je flexibel en stressbestendig.

Wat biedt de functie?

Een functie waarin jij je kunt vastbijten in de uitdagende puzzel die het maken van een goed examen soms is. Bovendien heeft jouw werk effect op het leven van mensen. Cito is immers dé specialist op het gebied van goed en eerlijk toetsen en het objectief meten van mogelijkheden en talenten. Wij volgen de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en competenties. Daarmee ondersteunen we leraren, ouders en werkgevers. En helpen we leerlingen en professionals het beste uit zichzelf te halen en richting te geven aan hun toekomst. Complex? Ja, regelmatig. Saai? Nooit!

Een detachering behoort tot de mogelijkheden. We bieden je een salaris tot maximaal €5.062,- bruto per maand bij (schaal 11 van onze cao) bij een fulltime dienstverband. Daarnaast word je opgenomen in het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Een goede werk-privé-balans vinden we belangrijk, dus flexibel werken behoort tot de mogelijkheden. Tot slot investeren we in goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Nog vragen?

Saskia de Boer, clustermanager a.i. geschiedenis en maatschappijvakken, vertelt je graag meer over deze vacature. Zij is te bereiken via saskia.deboer@cito.nl. Ons Servicepunt weet alle ins en outs over de sollicitatieprocedure. Het Servicepunt is bereikbaar op (026) 352 78 89 of via vacatures@cito.nl.

Wil je solliciteren?

Vul dan het sollicitatieformulier in. Het formulier vind je onderaan deze pagina.
Stuur je motivatie en cv samen met het sollicitatieformulier vóór donderdag 11 augustus 2022 naar ons toe. Vermeld hierbij vacaturenummer 22-34.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne sollicitanten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.