Sluiten
Middelbaar beroepsonderwijs en Hoger onderwijs

Collega's gezocht

Vacature Toetsdeskundige natuurkunde

Collega gezocht

Wil jij je ervaring als Natuurkundedocent gaan inzetten om het havo/vwo Natuurkunde-examen te gaan ontwikkelen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Voor de afdeling Centrale Toetsen en Examens zoeken wij een

Toetsdeskundige natuurkunde
centrale examens havo/vwo

voor 16 uur per week voor een periode van 2 jaar

Welke vraag stel jij jezelf iedere dag?

Het eerste wat je merkt als je bij Cito komt werken is dat bij ons de vraag centraal staat. Je maakt samen met ervaren docenten in een constructiegroep de centrale examens voor natuurkunde havo/vwo. Je legt de examens voor aan de vaststellingscommissie van onze opdrachtgever het College voor Toetsen en Examens (CvTE). Je zorgt voor adequate werkprocessen en planningen. De examens krijgen een zo hoog mogelijke kwaliteit door het verzamelen en analyseren van gegevens over de opgaven en de correctievoorschriften. Verder draag je bij aan het vergroten van het draagvlak voor de examens en aan het geven van voorlichting aan docenten. Onderzoek naar de tevredenheid van scholen en docenten kun jij goed omzetten in verbetering van onze producten en diensten.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zijn we op zoek naar een toetsdeskundige die bevlogen en creatief is in het maken van toetsen in teamverband. Daarnaast vragen we van je dat jij:
  • ervaring hebt als natuurkundedocent in de examenklassen havo of vwo;
  • creatief bent in toepassen van natuurkundige concepten in toetsen;
  • samen met een collega toetsdeskundige aan de slag gaat om in 2 jaar een inhaalslag te maken in de productie van kwalitatief hoofwaardige eindexamens natuurkunde vwo;
  • beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • actief bent in relevante netwerken in het onderwijs of bij de vakvereniging.

Wat mag jij van ons vragen?

Een functie waarin je betrokken wordt bij allerlei ontwikkelingen binnen Cito en mede richting kunt geven aan onze koers. Bovendien heeft jouw werk effect op het leven van mensen. Cito is immers dé specialist op het gebied van goed en eerlijk toetsen en het objectief meten van mogelijkheden en talenten. Wij volgen de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en competenties. Daarmee ondersteunen we leraren, ouders en werkgevers. En helpen we leerlingen en professionals het beste uit zichzelf te halen en richting te geven aan hun toekomst. Complex? Ja, regelmatig. Saai? Nooit!

We bieden je een salaris tot maximaal € 4.864,- bruto per maand (schaal 11) bij een fulltime dienstverband. Je start met een jaarcontract. Daarnaast word je opgenomen in het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds. Een goede werk-privé-balans vinden we belangrijk, dus flexibel werken behoort tot de mogelijkheden. Tot slot investeren we in goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Detachering behoort nadrukkelijk tot de mogelijkheden. Een combinatie met een baan in het onderwijs is een pré.

Nog vragen?

Bregje van der Werf, Clustermanager Exacte vakken bij Cito, vertelt je graag meer over deze vacature. Zij is telefonisch te bereiken op (026) 352 11 69. Laura Fritz, HR assistent, weet alle ins en outs over de sollicitatieprocedure. Je kunt haar bereiken op (026) 352 10 26.

Wil je solliciteren?

Vul dan het sollicitatieformulier in. Het formulier vind je onderaan deze pagina.
Stuur ons vóór 24 juni 2021 je sollicitatiebrief met een recent curriculum vitae samen met het sollicitatieformulier t.a.v. Laura Fritz. Vermeld hierbij vacaturenummer 21-33.
We kijken ernaar uit jou te ontmoeten!

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne sollicitanten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang.