Sluiten
klantenservice

Werken bij Cito

Klantcontact

Bijdragen aan verandering met team van professionals

Cito wil leerlingen, studenten en werknemers helpen hun talenten te ontdekken en uit te bouwen. Daar ontwikkelen we een breed scala aan producten en diensten voor. Van toetsen tot leerlingvolgsystemen, van training tot advies. Marketing, Klantenservice & Sales vertellen het verhaal van Cito en luisteren tegelijkertijd naar de klant. Enerzijds enthousiasmeren we klanten en stakeholders voor het product dat aansluit bij hun wensen. Anderzijds nemen we de wensen van onze klanten mee de organisatie in. Deze zijn immers onmisbaar bij de ontwikkeling van producten en diensten. En daarmee voor het succes van Cito, nu en in de toekomst.

De vragen die wij iedere dag stellen …

Bij alles wat we doen vragen we ons af of dit het beste antwoord is op de vraag van onze klanten. Waar is nu echt behoefte aan en hoe kunnen we daarop inspelen? Bovendien willen we dat ons werk zo veel mogelijk bijdraagt aan de missie van Cito: gelijke kansen voor iedereen. Hoe zetten we onze meet- en volgsystemen dus het beste in de markt? En hoe laten we onze systemen zo goed mogelijk aansluiten op de behoeftes en vaardigheden van gebruikers?

Het antwoord dat wij geven

Hoe beter we het antwoord op deze vragen kennen, hoe beter we de vragen van klanten in één keer goed kunnen beantwoorden. Of een klant nu informatie zoekt in het aankoopproces van een volgsysteem, of vragen heeft tijdens het gebruik van onze toetssoftware. We willen klanten optimaal informeren en transparant zijn over wat we doen en waarom. En we willen natuurlijk dat ze het maximale halen uit de toetsen en volgsystemen. Waarmee we samen bijdragen aan het bieden van eerlijke kansen.

Werken bij Cito – Marketing, Klantenservice en Sales
Talloze mogelijkheden om je te ontwikkelen
Cito kent een lange historie en dat is voelbaar binnen onze organisatie. We zijn een gerenommeerde kennisorganisatie op toetsgebied. Dat betekent echter niet dat we op onze lauweren rusten. Integendeel, Cito is volop in ontwikkeling! Wil jij – in een mooi team van professionals – bijdragen aan verandering en de toekomst van Cito, dan heb je bij ons een mooie uitdaging te pakken. Onze missie geldt bovendien ook voor onze medewerkers. Als jij dat wil, vind je bij Cito dan ook talloze kansen om jezelf te ontwikkelen!