Sluiten
Middelbaar beroepsonderwijs en Hoger onderwijs

Werken bij Cito

Stageopdracht meewerkstage Proces Support

Ben jij goed in het stellen van de juiste vragen?

Opdracht: meewerkstage Proces Support
Opdracht: meewerkstage Proces Support
Vakgebied: Administratief en organisatorisch
Tijdsduur: 6 maanden
Start: september 2020

De afdeling Business Support faciliteert voor Cito logistieke, administratieve en media diensten met de teams Proces Support, Logistiek Support, Media Support, Klantenservice en Inkoop.

Als stagiaire bij Proces Support ben je actief betrokken bij alle werkzaamheden die worden uitgevoerd voor de Business. We werken zowel projectmatig als routinematig aan (proef) toets-, certificering- of examentrajecten. We organiseren evenementen, bijeenkomsten en coördineren en plannen marketing werkzaamheden (traffic).

Wat ga je doen?
Je gaat meewerken in uitvoer en organisatie van proeftoetsen, certificeringen en bijeenkomsten. Je leert ook werken met verschillende planningen naast elkaar en prioriteiten stellen in je werkzaamheden.

Wat lever je op?
In deze veelzijdige, praktische stage leer je niet alleen projectmatig werken, maar ook hoe je communiceert en afstemt met je directe collega`s, de interne klant en vergeet je de externe klant hierin ook niet. Je leert overzicht te houden in je werkzaamheden en leert hoe je een bijeenkomst organiseert. Kortom alle ingrediënten voor een administratief medewerker of projectmedewerker in spé.

Wat vragen wij van jou?
Voor deze stage zijn we opzoek naar een enthousiaste, zelfstandig en flexibel persoon met uitstekende communicatieve vaardigheden. Die houdt van regelen en organiseren en werken in een dynamische omgeving waar elke dag anders is. Je beheerst Nederlands in woord en schrift en bent handig in Office en zeker in Word en Excel.