SluitenSluiten
Hoger onderwijs

Hoger onderwijs

Samen voor krachtig onderwijs

Cito logo plectrumVerder
Til kennis toetsing en examinering naar nóg hoger niveau

Borg kwaliteit door een objectieve blik

Je weet wat nodig is om het kwaliteitsniveau van onderwijs en examenprocessen te borgen. Want er is veel kennis in huis. Je docenten verstaan hun vak én elke dag dagen ze hun studenten uit het beste uit zichzelf te halen. Onze toegevoegde waarde? De objectieve blik van de buitenstaander, ook gewaardeerd door de inspectie. Samen bevorderen we de toetsdeskundigheid van (nieuwe) docenten én jouw examenorganisatie op een manier die bij je organisatie past.

Van én voor het onderwijs

We staan voor je klaar met ...

Toetsen voor de pabo
examen-digitaal
Voor (nieuwe) pabostudenten
Training en advies
training-en-advies
Snel kennis op peil brengen? Benieuwd of het examenproces kwalitatief nog kan verbeteren? Wij ondersteunen je graag.
Certificering
certificering
Certificering vormt hét bewijs van deskundigheid. Ook op het gebied van toetsing en examinering.
Toetsen voor de pabo
Meer
Training en advies
Meer
Certificering
Meer

Til de examinering en diplomering naar een hoger niveau

Wij ondersteunen onderwijsmanagers/-directeuren en examencommissies bij het evalueren van de verschillende vormen van assessment en het verbeteren van het de kwaliteit ervan. Dankzij onze decennialange ervaring kunnen we helder signaleren wat concrete verbeterpunten zijn voor jouw organisatie. Deze verbeterpunten vertalen we vervolgens naar praktische stappen die leiden tot een meetbaar én blijvend resultaat.

Met Cito als onafhankelijk partner, met al meer dan 50 jaar ervaring in toetsing en examinering, ben je verzekerd van kunde en kwaliteit van het hoogste niveau. Welke vorm van ondersteuning bij het professionaliseren van je examenorganisatie je ook kiest. Wij zijn er voor jou.