SluitenSluiten
Werken bij Cito

Werken bij Cito

Als vragen je tweede natuur is

Cito logo plectrumVerder

Als vragen je tweede natuur is

Bij Cito staat de vraag centraal. De toetsvraag uiteraard, maar ook de vraag achter die vraag. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die alles willen weten over onze klanten en materie. Voor wie vragen stellen een tweede natuur is. En natuurlijk daarna met de antwoorden aan de slag willen gaan en een passende oplossing willen bieden voor onze klanten en opdrachtgevers.

We helpen leerlingen, studenten, onderwijsproffesionals en werknemers graag om hun talenten te ontdekken en uit te bouwen. Daarvoor ontwikkelen we een breed scala aan producten en diensten. Van centrale examens en prototypes tot leerlingvolgsystemen, van training tot advies. We luisteren goed naar onze klanten en opdrachtgevers: scholen, bedrijven en overheden. En stellen vragen. Wat is hun doel? Wat willen zij toetsen? Wie, hoe, wanneer en natuurlijk: waarom? Om vervolgens een product te maken die past bij de behoefte.

Word jij onze nieuwe collega

Als je wilt bijdragen aan kansengelijkheid

Gelijke kansen voor iedereen. Dit is sinds de oprichting de drijfveer voor medewerkers van Cito. Het is onze missie om leerlingen, studenten en werknemers te laten ontdekken wat hun talenten en mogelijkheden zijn. Door een goed en eerlijk beeld te geven, zodat ze de juiste vervolgstappen kunnen zetten. We helpen hen het beste uit zichzelf te halen en richting te geven aan hun toekomst. Bij Cito zet je je daarvoor in, samen met ongeveer 500 professionals in verschillende functies en vakgebieden. In een open en informele sfeer werken we in verbinding met de wereld om ons heen. We hebben producten van uitstekende kwaliteit, maar ons werk is natuurlijk nooit ‘af’. Er is ruimte om te ontdekken, te innoveren en nóg meer het verschil te maken. Dat is regelmatig complex, maar nooit saai!
Werken bij Cito

Als je het fijn vindt dat bepaalde zaken goed geregeld zijn

  • We werken hybride, in bijna alle functies is het mogelijk om ook thuis te werken. Op deze manier kan jij zoeken naar een voor jou passende werk-privébalans.
  • We ontmoeten elkaar en werken samen vanuit een modern pand met prima faciliteiten.
  • We zijn gevestigd in Arnhem, pal naast het Centraal Station. Dus uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarom krijgen medewerkers een NS-businesscard voor woon- werkverkeer.
  • Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.
  • We bieden je volop de ruimte om je te ontwikkelen. Je krijgt een eigen budget voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je kunt dit inzetten voor studie, vakgerichte trainingen of coaching, en ook voor extra vrije dagen of inkomen.
Als je graag met leuke mensen samenwerkt!
Direct naar onze vacatures en stageplaatsen