SluitenSluiten
Werken bij Cito

Werken bij Cito

Als vragen je tweede natuur is

Cito logo plectrumVerder

Als vragen je tweede natuur is

Cito (1968) maakt onderwijs krachtiger. Wij geloven in de kracht van objectieve gegevens. En dat we daarmee leraren en werkgevers ondersteunen en leerlingen en beroepsbeoefenaars vooruit helpen. Bij ons staat de vraag centraal. Uiteraard de toetsvraag, maar ook de vraag achter die vraag. Zodat we samen met onderwijs-professionals, klanten en stakeholders onze expertise en ervaring in kunnen zetten om de toekomst van het onderwijs mee vorm te geven.

Ben jij degene voor wie vragen stellen een tweede natuur is? Bekijk dan onze vacatures op deze pagina en misschien word jij wel onze nieuwe collega!
Word jij onze nieuwe collega
Direct naar onze vacatures en stageplaatsen

Hoe gaan we met elkaar om?

De drijfveer voor Cito-medewerkers is dat wij ons inzetten voor gelijke kansen voor iedereen. Dat doen wij door de producten en diensten die wij de maatschappij bieden, maar je ziet het ook terug binnen onze organisatie.
Cito is een organisatie waar iedereen zichzelf mag en kan zijn. Samenwerking tussen mensen met verschillende talenten, zorgt ervoor dat we het beste halen uit iedereen. Want juist door onderlinge verschillen, kun je elkaar versterken. Daarom heeft Cito oog voor al haar medewerkers, hun ambities en capaciteiten.
Een goede relatie met onze medewerkers gaat bij Cito verder dan een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Wil je weten hoe wij invulling geven aan goed en inclusief werkgeverschap? Of wat wij als werkgever van onze medewerkers verwachten? Lees dan onze gedragscode.

Werken bij Cito - gedragscode

“Wij zoeken vakspecialisten die zich net als ik kunnen verbinden aan de missie kansengelijkheid.”
Hoofd HRM & Facilitair, Monique Kelder, vertelt over werken bij Cito.