Sluiten
medewerker blauwe stoel

Werken bij Cito

Als vragen je tweede natuur is

Werken bij Cito

Werken bij Cito betekent werken bij dé kennisorganisatie op het gebied van goed en eerlijk toetsen. Al sinds 1968 ontwikkelen we instrumenten die mensen inzicht geven in hun kennis, vaardigheden en mogelijkheden. Met onze objectieve meet- en volgmethoden werken we mee aan gelijke kansen voor iedereen. Binnen het onderwijs en het bedrijfsleven. Het is een brede wereld met elkaar snel opvolgende ontwikkelingen. Cito beweegt volop mee!

Heb jij je wel eens afgevraagd wat Cito doet? Voorzitter van de Raad van Bestuur, Anneke Blok, geeft je in dit filmpje antwoord op deze vraag.

Als vragen je tweede natuur is

Het eerste wat je merkt als je bij ons binnenkomt, is dat de vraag centraal staat. De toetsvraag uiteraard, maar ook de vraag achter die vraag. Bij Cito kijk je namelijk voortdurend naar het grotere geheel. En stel je vragen. Gerichte vragen. We willen leerlingen, studenten en werknemers helpen hun talenten te ontdekken en uit te bouwen. Daar ontwikkelen we een breed scala aan producten en diensten voor. Van toetsen tot leerlingvolgsystemen, van training tot advies. We luisteren goed naar onze klanten en opdrachtgevers: scholen, bedrijven en overheden. Wat is hun doel? Wat willen zij toetsen? Wie, hoe, wanneer en natuurlijk: waarom?

Als je wilt bijdragen aan de toekomst van mensen

Het is onze missie om leerlingen, studenten en werknemers te laten ontdekken wat hun talenten en mogelijkheden zijn. Door een goed en eerlijk beeld te geven, zodat ze de juiste vervolgstappen kunnen zetten. We helpen hen het beste uit zichzelf te halen en richting te geven aan hun toekomst. Bij Cito zet je je hier zeker niet alleen voor in, maar samen met ongeveer 550 professionals in verschillende functies en vakgebieden. In een open en informele sfeer werken we in verbinding met de wereld om ons heen. We hebben producten van uitstekende kwaliteit, maar ons werk is natuurlijk nooit ‘af’. Er is ruimte om te ontdekken, te innoveren en nóg meer het verschil te maken. Dat is regelmatig complex, maar nooit saai!
Werken bij Cito
Als je het fijn vindt dat bepaalde zaken goed geregeld zijn
  • De randvoorwaarden om je werk goed te doen, zijn bij Cito goed geregeld.
  • We zijn gevestigd in Arnhem, pal naast het Centraal Station. Dus uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.
  • We werken vanuit een mooi, nieuw gebouw. Met prima faciliteiten.
  • Een goede werk-privébalans vinden we belangrijk. Flexibel werken faciliteren we graag en goed.
  • We bieden je volop de ruimte om te groeien.
  • Je krijgt een eigen budget voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je kunt het inzetten voor studie, vakgerichte trainingen of coaching.