Sluiten
Cito Special

Werken bij Cito

Docenten gezocht

Toetsen maken we samen

'Toetsen maken we samen'. Meer dan 2.000 leerkrachten en docenten helpen ons jaarlijks bij het maken van toetsen en examens. Zo zorgen we ervoor dat toets- en examenvragen aansluiten bij de belevingswereld van leerlingen én bij het onderwijs van vandaag. Interesse? Bekijk hieronder onze vacatures.
Coronavirus-crisis

Deze situatie zorgt ervoor dat we met elkaar voor grote uitdagingen staan. We kijken met veel respect naar de manier waarop jullie onderwijsprofessionals met deze situatie omgaan en het onderwijs op afstand inregelen.

Bij Cito volgen we de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Het gevolg is dat alle Cito-medewerkers op dit moment werken vanuit huis. Logischerwijs gaan geplande fysieke vergaderingen tot nader order niet door. Van jullie Cito-contactpersoon hebben jullie dit wellicht al vernomen. We zoeken nog naar alternatieven en bekijken onder meer of het mogelijk is om te overleggen op afstand (digitale vergadermogelijkheden). Zodra we duidelijkheid hebben, ontvangen jullie hierover meer informatie van jullie contactpersoon.

De Centrale Eindtoets Basisonderwijs en de centrale examens 2020 gaan dit schooljaar niet door. Als Cito volgen wij de berichtgeving vanuit het College voor Toetsen en Examens. Zie hiervoor bijvoorbeeld onze website: Cito.nl.

Wij willen wel graag met nieuwe cg-leden in contact komen voor het nieuwe schooljaar.

 

Actuele vacatures

Wie zoeken we?
Voor het maken van toetsen en examens zoeken we enthousiaste leraren:

  • met recente onderwijservaring in het schooltype waarvoor het examen of de toets gemaakt wordt.
  • voor examens: ervaring met examenklassen. Het liefst geef je op dit moment les aan een examenklas.
  • met interesse in ontwikkelingen in het onderwijs in het algemeen en in vernieuwingen in examinering en toetsing in het bijzonder.
  • met gedegen vakkennis, een flinke dosis creativiteit, en talent voor analyseren en structureren.