SluitenSluiten
Bedrijven en Primair onderwijs

Werk aan onderscheidend vermogen met kwaliteitsborging

Ontwikkel een eigen kwaliteitsstandaard op vakbekwaamheid

Voor branche- en beroepsverenigingen

Maakt u al werk van een kwaliteitsstandaard?

Als branche- en beroepsvereniging heeft u al veel te bieden. U helpt uw leden vooruit. Maar weet u of uw leden ook allemaal dezelfde kwaliteit bieden?
De beroepspraktijk verandert snel en kwaliteitsborging en vakbekwaamheid zijn niet altijd vanzelfsprekend in alle beroepen en branches. Een kwaliteitsstandaard ontwikkelen biedt inzicht. Het werkt als uniforme meetlat, draagt bij aan het onderscheidend vermogen én voegt waarde toe aan het lidmaatschap van uw vereniging. Werkt u al aan kwaliteitsborging? Samen kunnen we stappen zetten. 
Hoe kunnen wij u helpen?

Samen voor kwaliteit

Hoe kunnen toetsen helpen?

Er zijn meerdere manieren om kwaliteit en vakbekwaamheid aantoonbaar te verhogen en te borgen. Werken met een keurmerk of certificeringstraject is daar één van.
Een keurmerk of certificaat is een kwaliteitsoordeel dat zekerheid geeft over de veiligheid en betrouwbaarheid van een product of dienst. Een keurmerk helpt consumenten bij het beslissen over een aankoop. Met een certificaat tonen leden van uw branche- of beroepsvereniging aan, dat ze voldoen aan een breed gedragen kwaliteitsstandaard. En dat ze daarmee vakbekwaamheid van hoog niveau leveren. Bij een officiële meting hoort een systeem voor betrouwbare toetsing. Toetsen en examens kunnen verenigingen helpen in het objectief meten. Het geeft uw leden een eerlijke kans om te laten zien wat ze kunnen en kennen.
Lees meer over het waarom van toetsen
Werk aan onderscheidend vermogen

Hoe kunnen wij u ondersteunen?

Training & advies
training-en-advies
Kies voor aantoonbare vakbekwaamheid met betrouwbare examinering.
Toetsen op maat
expertise
Op zoek naar maatwerk? Hoe kunnen we uw vereniging verder helpen?
Klantverhalen
Klantverhalen
Onze oplossingen in de praktijk. Onze klanten nemen u graag mee.
Training & advies
Meer
Toetsen op maat
Meer
Klantverhalen
Meer