SluitenSluiten
Man presenteert voor een groep

Samen werken aan betrouwbaarheid en kwaliteit

Voor overheidsinstanties

Beoordeel betrouwbaar en toon kwaliteit aan

Wanneer het gaat om de veiligheid of gezondheid van burgers wilt u er zeker van zijn dat wie daar verantwoordelijk voor is beschikt over de juiste kennis, vaardigheden en gedrag. Natuurlijk blijft het mensenwerk, maar betrouwbaarheid staat voorop.
Vraagt u zich weleens af of u betrouwbaar vakkennis, vaardigheden en gedrag beoordeelt? U bent niet de enige. Het ontwikkelen van betrouwbare beoordelingsinstrumenten is een complex proces. Of het nu gaat om een wettelijk verplicht examen of een toets binnen uw organisatie, bij ons bent u in goede handen. Door onze jarenlange ervaring binnen het onderwijs kunnen wij u op elk gebied binnen het proces van toetsing en examinering ondersteunen en/of werk uit handen nemen. Nieuwsgierig? Onze experts denken graag met u mee.

Hoe kunnen wij u helpen?

Samen voor kwaliteit

Hoe kunnen toetsen helpen?

Toetsen en examens kunnen organisaties helpen in het objectief meten en het nemen van de juiste beslissingen in het kader van bijvoorbeeld loopbaan of risicobeheersing. In sectoren waar thema’s spelen als veiligheid, gezondheid en voldoen aan wettelijke eisen, is dit de dagelijkse praktijk. Daarbij geeft het kandidaten een eerlijke kans om te laten zien wat ze kennen en kunnen.

Lees meer over het waarom van toetsen

We staan voor u klaar met ...

Training & advies
training-en-advies
De waarde van betrouwbaar toetsen van competenties
Toetsen op maat
expertise
Op zoek naar maatwerk? Wij helpen u graag verder!
Klantverhalen
Klantverhalen
Onze oplossingen in de praktijk. Onze klanten nemen u graag mee.
Training & advies
Meer
Toetsen op maat
Meer
Klantverhalen
Meer
Willem-Jan helpt u graag verder ...