SluitenSluiten
Arts onderzoekt jongetje

Zorg en welzijn 

Waar kwaliteit van werk, kwaliteit van leven bepaalt

Voor zorg en welzijn

Ontwikkel een eigen kwaliteitsstandaard

Elke dag weer beïnvloedt uw werk het leven van mensen. In het belang van uw cliënten zorgt u ervoor dat medewerkers hun vakkennis op peil houden, ze worden uitgedaagd zich te ontwikkelen en volgens wet- en regelgeving handelen. Door veranderingen in de sector is permanente educatie – een leven lang leren – noodzakelijk om de vakbekwaamheid op peil te houden. Hoe beoordeelt u de kwaliteit van zorg? Zijn de competenties van uw medewerkers op niveau en hoe bepaalt u dit? Onze ervaren experts denken graag met u mee, want samen leggen we de lat hoger en bereiken we meer. 
Hoe kunnen wij u helpen?

Samen voor kwaliteit

Hoe kunnen toetsen helpen?

Toetsen en examens kunnen organisaties helpen in het objectief meten en het nemen van de juiste beslissingen in het kader van bijvoorbeeld loopbaan of risicobeheersing. In sectoren waar thema’s spelen als veiligheid, gezondheid en voldoen aan wettelijke eisen, is dit de dagelijkse praktijk. Daarbij geeft het kandidaten een eerlijke kans om te laten zien wat ze kennen en kunnen.

Lees meer over het waarom van toetsen

We staan voor u klaar met...

Toetsen op maat
expertise
Op zoek naar maatwerk? Wij helpen u graag verder!
Klantverhalen
Klantverhalen
Onze oplossingen in de praktijk. Onze klanten nemen u graag mee.
Training & advies
training-en-advies
Omdat iedereen de béste zorg verdient.
Toetsen op maat
Meer
Klantverhalen
Meer
Training & advies
Meer
Praktijkondersteuner in gesprek met client
Aantoonbaar bekwame medewerkers versterken de cliëntbeleving en het imago van uw organisatie. Goed geschoolde en tevreden medewerkers trekken de beste collega's aan en maken van u een aantrekkelijk werkgever.