SluitenSluiten
Kinderen rennen de school uit

LVS 3.0

Bestellen LVS 3.0-toetsen

Belangrijk nieuws: het is tijd om afscheid te nemen van LVS 3.0 en Computerprogramma LOVS (vanaf september 2023 niet meer te gebruiken). Met het nieuwe leerlingvolgsysteem Leerling in beeld staat een meer dan volwaardige opvolger voor je klaar! 💚

👉 Zo maak je de stap naar Leerling in beeldLVS-toetsen

Bestellen LVS 3.0-toetsen

De toetsen van LVS 3.0 helpen je om het onderwijsaanbod beter af te stemmen op de behoefte van de leerlingen. Je krijgt een betrouwbaar en diepgaand inzicht in de prestaties van iedere leerling, iedere groep én iedere school. 

Bestel hier je LVS 3.0-toetsen

Goed om te weten: vanaf september 2023 zijn de LVS 3.0-toetsen en Computerprogramma LOVS niet meer te gebruiken. Met het nieuwe leerlingvolgsysteem Leerling in beeld staat een meer dan volwaardige opvolger voor je klaar. Je kunt jouw leerlingen nu al zien groeien in Leerling in beeld (zonder trendbreuk, je behoudt dus een doorgaande lijn)!  

Ben je van plan om in schooljaar 2022-2023 te gaan werken met Leerling in beeld? Dan adviseren we je vóór de herfstvakantie te bestellen. Dan is er ruim voldoende tijd voor je overstap naar Leerling in beeld en het Cito platform.

Lees meer over starten met Leerling in beeld

Maak kennis met Leerling in beeld

Welke informatie haal je uit de 3.0-toetsen?

  • Hoe ontwikkelt een leerling zich in vergelijking met leeftijds- en groepsgenoten?
  • Behaalt een leerling gestelde tussen- en einddoelen?
  • Hoe scoort een groep ten opzichte van het landelijk gemiddelde?
  • Kwaliteit op schoolniveau: hoe verloopt de ontwikkeling bij verschillende leergebieden en in verschillende groepen? Effectief sturen op onderwijskwaliteit!