SluitenSluiten

'Werken bij Cito vind ik best indrukwekkend'

Portretfoto Daniëlle Reuvekamp
Daniëlle ReuvekampProjectmedewerker Nt2
Een frisse wind waait door het Cito-gebouw. Nieuwe gezichten, nieuwe talenten, nieuwe verhalen. Mogen we je even voorstellen? Danielle Reuvekamp.

Misschien ben je Danielle al eens tegen het lijf gelopen bij Cito. Tijdens haar stage of gedurende de periode daarna, waarin ze voor meerdere projecten steeds weer bij Cito terugkeerde. Nu is ze echt terug. Fulltime, als specialist Nt2. Danielle werkt voor de Staatsexamens Nt2 aan het onderdeel Spreken en bij de Inburgeringsexamens aan het onderdeel Luisteren. Voor het eerste project is ze volop items aan het construeren en is ze aan het voorsorteren op het leiden van de constructiegroep. Ook bij Inburgering neemt Danielle steeds meer taken op zich. ‘Ik screen gemaakte items, voorzie ze van feedback en bespreek ze in de groep.’

Werken bij Cito vindt ze indrukwekkend. ‘Ik ben opgeleid als Nt2-docent. Nu heb ik contact met bijvoorbeeld de adviescommissie, waarin personen zitten waarvan ik boeken heb moeten lezen voor mijn studie. Dat vind ik best indrukwekkend.’ In haar vrije tijd vind je haar vooral buiten en in beweging. ‘Ik heb 2 paarden, houd van paardrijden, schaatsen, mountainbiken en wandelen. Ik hou overigens van bewegen, niet van sporten. Competitie trekt me niet.’ Nu de zomer net begonnen is heeft ze alweer veel tochten in het vooruitzicht: zowel te paard als te fiets en te voet. 

Laat het me weten...

Vragen of in contact komen?